OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

Admonter

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

prodato
Parket Admonter

Parket Admonter

cena: po upitu
 
spacer
Admonter

Robna marka: Admonter

Admonter

Kada govorimo o brendu Admonter možemo slobodno da pomenemo i na samom početku osnovnu delatnost kojom se ovaj ne tako nadaleko poznat, ali svakako jedan od  preporučivanijih brenda ističe. Dakle Admonter bi se slobodno mogao postaviti u vodeće proizvođače onoga bez čega nijedna stambena zgrada ili kuća gotovo da ne bi mogla da se zamisli. Admonter je vrhunski proizvođač parketa i podova. 


Admonter nije proizvođač,.admonter je drugo ime za podove. Svakako bi se kao glavna osobina ovog i te kako popularnog brenda čija se popularnost pomalo prikrila od žiže manipulusanja njegovim imenom, mogla izdvojiti upravo ona toplina kojoj svako domaćinstvo teži. Kako živimo u eri modernog gde se čitave generacije utrkuju ko će postaviti moderniji standard, admonter teče uprkos tome diktirajući jedan sporiji tempo rustičnog i domaćinskog. Admonter podovi zapravo se i mogu odrediti upravo ovom rečju- rustični. Treba pomenuti svakako da pojam rustični ne aludira samo na izgled već i na temeljnost u izgradnji. Svakako izuzev alata koji su i tekako moderni i u skladu sa svim tehničkim dostignućima savremenice. 

Podne obloge od drveta  i sve vrste podova Admontera omogućuju upravo da ovaj izuzetan brend u vaše domaćinstvo unese porodični utisak domaćinskog i toplog. Podovi Admonter svakako u vaš život unose i svojevrsnu individualnost pa se može reći da njihova funkcija nije samo estetska u onom univerzalnom smislu, već ćete osetiti i određenu vrstu intimnosti. Admonter se odlikuje i mnogim važećim standardima kao što su PEFC i IBR sertifikati. Osim toga Admonter se možda i pojavio kao jedan od najpraktičnijih i najboljih brendova upravo zbog jedinstvene ponude od trideset godina garancije.  

Admonter se trudi da svoje korisnike oduševi najprirodnijim izgledom svojih podova koji će deo prirode uneti i u vaše okruženje. Unikatnost ovog jedinstvenog brenda je jedna od onih boja koju Admonter ponosno sa sobom nosi već dugi niz godina. Stabilnost, rustičnost, prirodnost, toplina i udobnost. Treba li vam još neki razlog da se bez razmišljanja odlučite za ovaj brend?
spacer
spacer
 
spacer