OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
webni social1
webni social2
akcija

Makita LED akumulatorska lampa DEBDML812

cena: 19.596,00 din
18.690,00 din
akcija

Čeona brusilica GD0603 Makita

cena: 12.390,00 din
11.829,00 din
akcija

ESPERANZA Silikonska tastatura EK126W

cena: 1.477,00 din
1.250,00 din
Pretraga
korpa0
novo
Metabo aku lančana testera MS 36-18 LTX BL 40 - proizvod na akciji

Metabo aku lančana testera MS 36-18 LTX BL 40

cena: 41.760,00 din
38.829,00 din

Akumulatorske lančane testere

Akumulatorske lančane testere

Akumulatorske motorne testere su alati za rezanje drveta na baterije. Ove testere su popularne među vlasnicima kuća i profesionalcima zbog svoje pogodnosti, tihog rada i odsustva potrebe za električnim kablom ili gorivom. Evo nekoliko ključnih stvari koje treba uzeti u obzir kada razmatrate bežičnu motornu testeru:

Snaga i performanse: Kada birate akumulatorsku motornu testeru, obratite pažnju na njenu snagu, izraženu u voltima (V) i amper-časovima (Ah). Veći napon obično znači više snage.

Trajanje baterije: Važno je uzeti u obzir koliko dugo baterija može da izdrži sa jednim punjenjem. Ovo će zavisiti od veličine baterije (Ah) i vrste posla koji obavljate.

Veličina lanca: Dužina lanca određuje veličinu drveta koje možete seći. Izaberite dužinu lanca prema vrsti posla koji obavljate.

Sigurnosne karakteristike: Odgovarajuća sigurnost je neophodna. Uverite se da vaša akumulatorska motorna testera ima odgovarajuće bezbednosne karakteristike kao što su kočnica lanca, sigurnosna kvačila i druge zaštite.

Težina i ergonomija: Akumulatorske motorne testere dolaze u različitim veličinama i težinama. Ako ćete raditi duže vreme, važno je da izaberete model koji nije pretežak i ima ergonomski oblikovanu ručku.

Brzina vožnje: Brzina rada se odnosi na brzinu kojom se lanac rotira. Veća brzina može poboljšati efikasnost sečenja.

Održavanje: Pogledajte koliko je lako održavati alat. Neki modeli imaju sistem za brzo podešavanje napetosti lanca ili automatsko podmazivanje lanca za lakše održavanje.

Brend i recenzije: Kao i kod većine alata, dobra je ideja da istražite brend i pročitate recenzije korisnika da biste saznali više o pouzdanosti i performansama određenog modela.

Akumulatorske motorne testere nude pogodnost bežičnog rada, ali treba voditi računa da izaberete model koji odgovara vašim potrebama i očekivanjima. Pre kupovine proverite i dostupnost rezervnih delova i korisničku podršku za izabrani model.