OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

akcija
Akumulatorska lančana testera VBT 1440 FUSE Villager - proizvod na akciji

Akumulatorska lančana testera VBT 1440 FUSE Villager

cena: 18.000,00 din
16.199,00 din
akcija
Akumulatorska lančana testera DUC122Z Makita - proizvod na akciji

Akumulatorska lančana testera DUC122Z Makita

cena: 21.889,00 din
20.795,00 din
akcija
Akumulatorska lančana testera DUC254Z Makita - proizvod na akciji

Akumulatorska lančana testera DUC254Z Makita

cena: 30.289,00 din
28.775,00 din
akcija
Akumulatorska lančana testera DUC353Z Makita - proizvod na akciji

Akumulatorska lančana testera DUC353Z Makita

cena: 40.690,00 din
38.655,00 din
spacer
Akumulatorske lančane testere

Tradicionalno, motorne testere pokreću se na benzin, ali buka, emisija izrduvnih gasova, održavanje i velika težina ne čine ih idealnim za svakog operatera.
Prednosti akumulatorskih testera na baterije u odnosu na benzinska testere

Buka - bežične motorne testere su mnogo tiše od benzinskih motornih testera. Pored toga, motorne testere na akumulator proizvode buku samo dok radite sa njom dok benzinske testere neprekidno prave buku i vibracije. To će usrećiti vaše komšije i olakšati vam komunikaciju sa drugima oko vas.

Bez zagađenja - S obzirom na to da motorne testere sa pogonom na baterije ne koriste benzin, nema emisije gasova. To je dobro i za vaše zdravlje i za okolinu.

Manje održavanja motora - činjenica je da motorne testere na benzin, imaju krhke motore i zahtevaju stalno održavanje. Osim toga, transport i mešanje benzina sa uljem je prava noćna mora. Kod bežičnih električnih motornih testera manje je delova koji se habaju, nema predhodne pripreme (pravljenje mešavine, sipanje goriva ) i sve što je potrebno za rad je da stavite bateriju i počnete da radite. Bez goriva za kupovinu i manje održavanja, akumulatorske testere na baterije su neuporedivo isplativije tokom godina.

Duže vreme sečenja - Najbolje motorne testere na benzin troše gorivo i kada ne seku, za razliku od akumulatorskih testera, koje troše baterije samo dok pritiskate prekidač, odnosno samo dok sečete, tako da se energija ne rasipa uzaludno, pa i sama akumulatorska testera može duže da radi.

Univerzalno - Jedna stvar koja akumulatorske motorne testere čini još savršenijim, je to što se baterije uglavnom mogu koristiti sa drugim proizvodima iste marke. Jednom kada investirate u mašinu, možete da napajate druge alate istim baterijama.
spacer