OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
akcija
Baštenska stolica-ležaljka 153x60x80 cm - proizvod na akciji

Baštenska stolica-ležaljka 153x60x80 cm

cena: 3.839,00 din
3.690,00 din
novo
Baštenska ležaljka - stolica 162x64x110 cm - proizvod na akciji

Baštenska ležaljka - stolica 162x64x110 cm

cena: 5.759,00 din
4.990,00 din
prodato
Viseća ležaljka mreža 266x80cm

Viseća ležaljka mreža 266x80cm

cena: 1.990,00 din
prodato
Baštenska ležaljka metalna sklopiva siva

Baštenska ležaljka metalna sklopiva siva

cena: 3.168,00 din
 • Baštenska ležaljka metalna sklopiva bež rasprodat detaljnije Detaljnije
 • Baštenske ležaljke

  BAŠTENSKE LEŽALJKE

  Baštenska ležaljka je stolica na rasklapanje, obično sa okvirom od tretiranog drveta ili veštačkog materijala (zbog zaštite od vremenskih uslova) i tkanine ili vinil naslona i sedišta. Može imati produženo sedište, trebalo da se koristi i kao naslon za noge, čija visina može biti podesiva. Takođe mogu da imaju naslone za ruke.

  Namenjena je za dokolicu, prvobitno za palubu na velikom brodu, čime objašnjava poreklo svog imena. Lako je prenosiva i jednostavna za odlaganje. Klasična ležaljka može biti zaključana u jednoj poziciji. Takođe postoje i trake od drveta koje se nalaze iza leđa, koje su produžene i napravljene da podržavaju anatomski oblik tela, tako da postoje nekoliko mogućih pozicija za sedenje. 

  Prenosivi naslon za noge takođe može doprineti udobnosti korisnika. Često postoje ležaljke oko bazena hotela i one su cenjene od strane gostiju. Na našem sajtu možete pronaći veliki broj ležaljki za plažu po povoljnim cenama koje će Vaše sunčanje učiniti mnogo lepšim i božanstvenim i učiniti Vaš odmor besprekoran i nezaboravan. Baštenske ležaljke se mogu koristiti na mestima kao što su kuće, balkoni, hoteli, restorani, trgovi, škole, bolnice, vile, plaže itd. Raspoloživi modeli ležaljki za plažu su u rasponu od jednostavnih drvenih konstrukcija do luksuznih modela sa električno podesivim položajem sedišta.

  Sunlounger, zove se stolica za ležanje ( iz francuske reči koja u prevodu znači duga stolica ), je upotrebni predmet neophodan za trem, baštu, bazen, palubu i za svakog ko želi da uživa u luksuznom sunčanju. Ona je često izrađena od drveta, plastike ili metala sa delom za ležanje načinjen od tkanine koja pruža veću udobnost na otvorenom. Baštenske ležaljke su dizajnirane tako da su podesive i time udobnije za leđa, za sve one koji žele da legnu, ili da sednu dok se opuštaju. Funkcionalnost čini baštensku ležaljku boljom i Vaše sunčanje izuzetnije. Zadnja površina može omogućiti korisniku da sedi i čita, ili se može spustiti u ravan položaj tako da Vam dozvoljava da dremate u horizontalnom položaju.

  Na našim ležaljkama, postoji zaštitni lak na površini čeličnog rama, te ga štiti od korozije. Mnogi proizvođači ne rade to, kako bi smanjili troškove ili pojednostavili svoj radni proces.
  Naši proizvodi mogu se rasklopiti i sklopiti tako da ih možete sačuvati za sledeću sezonu. 
  Ležaljke od drveta su izrađene od kvalitetnog drveta, nauljane posebnim uljem tako da štite ležaljku od pucanja, kao i od sipaca ( crva u drvetu ). 

  Plastične ležaljke su izrađene od tvrde plastike, koja je otporna na visoku temperaturu.Uz svaku ležaljku možete odabrati kvalitetne, savremenog dizajna jastuke za ležaljke koje će vaše sunčanje i odmaranje učiniti još lepšim. Vrlo su lake za održavanje. Naše ležaljke imaju fluidne i meke linije što daje elegantan izraz, na jedan vrlo moderan način, koja pored udobnosti daje Vašem prostoru poseban i nezamenljiv šarm. Ležaljke su u isto vreme praktične i ukrasne.