OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
prodato
Jastuk za stolice BRENTWOOD

Jastuk za stolice BRENTWOOD

cena: 300,00 din
prodato
Jastuk za stolicu 40x40x8 siva HASSE

Jastuk za stolicu 40x40x8 siva HASSE

cena: 350,00 din
 • Jastuk za stolicu 40x40x8 bež HASSE rasprodat detaljnije Detaljnije
 • Jastuk za stolicu 40x40x8 plava HASSE rasprodat detaljnije Detaljnije
 • Jastuk za stolicu 40x40x8 zeleni HASSE rasprodat detaljnije Detaljnije
 • prodato
  Jastuk za stolicu šareni

  Jastuk za stolicu šareni

  cena: 594,00 din
  prodato
  Baštenski jastuk sedište TORS

  Baštenski jastuk sedište TORS

  cena: 599,00 din
  prodato
  Baštenski jastuk sedište KELD

  Baštenski jastuk sedište KELD

  cena: 599,00 din

  Baštenski jastuci

  BAŠTENSKI JASTUCI

  Prolećno uređenje terase će za rezultat imati ugodan kutak gde ćete podražiti malo mira i hladovine u vrelim letnjim danima, pa prionite na posao i blagovremeno uredite ovaj prostor kako biste leto spremno dočekali. Za uređenje terase nije potrebno veliko materijalno ulaganje, ponekad je potrebno malo boje, neki udobni komad nameštaja, malo zelenila i ugodni kutak je spreman. Udobna fotelja, klupa ili stolica sa dodatnim baštenskim jastucima koji se mogu skloniti u slučaju kiše i jedan mali stočić, potpuno su dovoljni da pruže udoban boravak na terasi. Ako već imate više prostora i ako je terasa zaštićena od kiše, možete priuštiti sebi ljuljašku ili raskošnu baštensku sofu na kojoj se nalaze baštenski jastuci i na kojoj ćete nesumnjivo opustiti sva čula.
  Razmislite na trenutak o broju jastuka u vašem stanu. 

  Na nekim mestima jastuk je potreban i uobičajen. Obično tu govorimo o krevetu i o garnituri za sedenje. Takođe su nam potrebni baštenski jastuci na baštenskim garniturama, koje su uglavnom tvrde i neudobne. Njihov zadatak nije samo da nam sedenje i ležanje učine udobnijim, već imaju i svoju dekorativnu funkciju. Zavisno kakvim jastukom se poslužite možete upotpuniti izgled i celokupni utisak koji prostorija ostavlja. Velik je izbor baštenskih jastuka, jastučića, uobičajenih i manje uobičajenih oblika, uzoraka, boja, materijala. Uskladite boje baštenskih jastuka s bojom tende, bojom zavesa, prozora i ostalim “susednim” bojama. 

  U slučaju da je većina nameštaja u prostoriji minimalistička i jednobojna, odlučite se za jastuke s printovima. Veliki, vrećasti baštenski jastuci na podu mogu poslužiti i za sedenje. Jastuci ne moraju biti sastavni deo samo vaše spavaće sobe i dnevnog boravka. Osvežite njima izgled predsoblja, balkona, baštenske garniture. Nijedan odmor nije potpun bez udobnosti, komfora i opuštanja. Da biste se smestili onako kako vama najviše prija, potrebni su vam baštenski jastuci koji će svaki ležaj, fotelju ili stolicu prilagoditi vašim merama, koji će svaki naslon dovesti na potrebnu mekoću, visinu i kosinu. 

  Za pravo savršenstvo i uživanje na svežem vazduhu su vam pre svega potrebni baštenski jastuci. Baštenski jastuci mogu biti mali, veliki, meki, tvrdi, debeli ili tanki. Njihov oblik i mekoća zavisiće od toga šta vam je potrebno. Uz nekoliko različitih jastuka, vi ćete za čas napraviti sebi gnezdo za odmor i uživanje. Oni će se složiti i nasloniti upravo onako kako to vama odgovara. Osim praktičnosti, baštenski jastuci imaju i posebnu dekorativnu ulogu. Oni svojim oblikom, veličinom i ponajviše bojama, vrstama materijala koji ih prekrivaju, daju pečat svakom enterijeru. Oni ulepšavaju i najneugledniji kauč ili fotelju, svaki ambijent čine prijatnijim, udobnijim na prvi pogled. Osim u dnevnom boravku jastuci se sve češće koriste za ukrašavanje spavaće sobe, ali i za sedenje na podu, ili na otvorenom, na terasi ili dvorištu. Kada je dnevna soba u pitanju, jastuci krase kauče, garniture za sedenje, pa i podove, gde mali jastuci mogu biti složeni na gomilu ili će jedan veliki jastuk služiti kao mini tabure. Na otvorenim prostorima, baštenski jastuci su složeni na klupama, ležaljkama i stolicama. Oni taj, najčešće neudoban baštenski nameštaj, čine znatno udobnijim za boravak.