OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Svećice 77-414 OREGON

cena: 270,00 din
 • Svećice 77-415 OREGON 270,00 din detaljnije Detaljnije
 • Svećice 77-301-1 OREGON 275,00 din detaljnije Detaljnije
 • Svećice 77-303-1 OREGON 275,00 din detaljnije Detaljnije
 • Svećice 77-307-1 OREGON 275,00 din detaljnije Detaljnije
 • Svećice 77-324-1 OREGON 275,00 din detaljnije Detaljnije
 • Dodatna oprema i pribor za ben. alat

  Dodatna oprema i pribor za benzinski alat

  Vrlo je teško definisati šta sve može da bude dodatna oprema kod alata koji rade na benzin a u svrhu baštenskih ili kućnih poslova. Veliki je spisak tih predmeta i uvek se može dopunjivati ali valja reći po koju reč o nekim proizvodima koje možete naći na našem sajtu. Kao što verovatno mnogo ljudi zna da bi se održavale poljoprivredne mašine, mašine na benzin koje služe u kućne potrebe ili automobili potrebno je da im se posveti potpuna pažnja. Poznato je da većina ovih mašina radi na motor sa unutrašnjim sagorevanjem pa je tako potrebno da se njegovi klipovi I prenosni delovi često podmazuju. 

  Podmazivanje sprečava koroziju I doprinosi boljem I kvalitetnijem radu. Da bi motor dobro radio valja koristiti kvalitetno motorno ulje. U zavisnosti kakav je motor mašine koju koristite na vama je da li ćete koristiti ulje za četvorotaktne ili ulje za dvotaktne motore. U svakom slučaju na našem sajtu možete naići na različita ulja, sa različitim namenama I što je najbitnije širok je dijapazon proizvođača.
  Kod mašina na benzin potrebni su I kvalitetni starteri pa je važno uvek imati na umu das u kvalitetne svećice prva stvar koju treba obezbediti I uvek imati negde u zapećku. Nikada se ne zna kada će vam I gde zatrebati da svećicu zamenite.

  Trimeri za travu često se pod silom onih slučajnih debljih grančica tupe ili im intenzitet oslabi pa je potrebno oštriti sečivo. Kako je oštrenje ponekad I skuplje nego zamena dobro je uvek imati poneki rezervni deo. Sečivo za trimer obezbedite na vreme da vas pri košenju staro sečivo ne bi izdalo tako što se polomi ili potpuno otupi.

  Rezervni delovi za trimer su uvek poželjni. Rezervne strune ili sečiva  će vam uvek potrebati. Ako ste u polju lepo je imati I kantu za gorivo sa nešto većim kapacitetom ali dovoljnim da možete nositi I ručno.

  Vodite računa o rezervnim delovima I dodatnoj opremi jer je uvek bitno kako se odnosite prema svom alatu.