OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

spacer
Dijamantska bušilica - električna

Želite da pregradite stan, knaufom, postavite slike na zid ili iz drugih razloga bušite čvrste betonske konstrukcije? Obične bušilice i bušilice sa izdržljivim burgijama ne mogu da savladaju zid, čija je otpornost prevelika? Razmišljate o promeni plana i alata? Idealno rešenje za vas predstavlja takozvana dijamantska bušilica za suvo bušenje. Dijamant predstavlja jedan od najčvršćih materijala a od ugljenika ga malo razlikuje. Ipak, izdržljivost ovog materijala daleko je veća u poređenju sa ugljenikom. 

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i specijalnom menjaču dijamantske bušilice sa burgijama koje poseduju dijamantske vrhove predstavljaju izuzetan alat koji pravi bušotine velikog prečnika. Ove bušilice su pogodne za pravljenje dimnjaka ili postavljanje instalacija za grejanja. Odlikuje ih izuzetno snažan motor koji pokreće rotacije burgije. Kompaktan dizajn odnosi se na zgodan i izbalansiran izgled. Elektronika koju poseduje ovaj alat je veoma prilagođena standardima pa se pod njom smatraju soft start, kontrola preopterećenja i mehaničko sigurnosno kvačilo. Posebno je važno pomenuti informaciju da ove dijamantske bušilice imaju krunice sa pogodnom regulacijom brzine. 

Dijamantske bušilice koriste se još i za vađenje jezgra armiranog betona. Najčešće se primenjuju za suvo bušenje mada im i mokro bušenje sa ručnim vođenjem nije strano. Pogonski uređaj koji ima priključne navoje za bušaću krunu takođe su uključeni u mnoge komplete ovih bušilica. Iako vam cena u prvi mah zadeluje nešto viša, shvatićete da ove  bušilice mogu obavljati poslove koje obavljaju i sve druge bušilice. Višenamenska elektronika sa blagim zaletom i ograničenim brojem obrtaja u praznom hodu omogućiće da na najekonomičniji način koristete ovaj alat. Alat koji će svakako svojim izgledom i funckijom pleniti i prednjačiti među ostalim alatima jeste dijamantska električna bušilica. 

Može se reći da su ove bušilice savršenstvo forme i funkcije. Koliko god bio otporan materijal koji treba izbušiti ne može se suprotstaviti ovim veoma izdržljivim i veoma funkcionalnim predmetima za bušenje. Obezbedite vašu dijamantsku bušilicu na vreme
spacer