OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
Sve kategorije > Igračke > Sportske igračke > Igračke za gimnastiku
spacer
spacer
Prikazano 1 - 1 od ukupno 1 pronađenih          
Sortiraj:  po ceni  sort po robnoj marki   sort po kategoriji   sort po nazivu   sort                   
spacer
spacer

Igračke za gimnastiku

spacer
spacer
spacer
spacer     spacer

prodato
Balans Greda Set ITALVENETA DIDATTICA

Balans Greda Set ITALVENETA DIDATTICA

Balans Greda Set ITALVENETA DIDATTICASet sadrži 11 raznobojnih elemenata -grede i držače koji se kombinuju na nekoliko načina. Za vežbe balansa, koordinacije, motorike. ...

cena: 24.000,00 din
 
Prikazano 1 - 1 od ukupno 1 pronađenih          
Sortiraj:  po ceni  sort po robnoj marki   sort po kategoriji   sort po nazivu   sort  
spacer
spacer
Igračke za gimnastiku

Vežbe za razvijanje motorike su veoma bitne kod svakog deteta. Deca se u ranim fazama svog života često uključuju u razne individualne sportove da bi im se telo pravilno razvijalo i da bi zdravije razmišljali i sa boljim pogledom na svet ušli u zreli adolescentsdki period. Deca manjih uzrasta se uključuju u sportske aktivnosti individualnog tipa jer tako razvijaju svoje telo ali neretko su i u sportovima timskog karaktera zbog razvijanja timskog duha.

Jedan od takvih individualnih sportova, koji se čak i preporučuju deci zbog pravilnog rasta i držanja jeste gimnastika.

Gimnastika je sport koji uključuje čitave serije pokreta koje zahtevaju maksimalnu koncentraciju, veliku fizičku snagu i pokretljivost kao i osećaj koordinacije pokreta u prostoru. Prvi vidovi gimnastike javili su se još u doba stare Grčke i to kao tradicionalne discipline tadašnje vojske. S druge strane u cirkusima su takođe izvođeni prvi vidovi gimnastike. Generalno se gimnastika smatra opasnim i rizičnim sportom jer uključuje akrobatske elemente visokog rizika iznad tla. Postoje različiti tipovi gimnastike  i to sportska gimnastika u kojoj se razlikuju muška i ženska, ritmička gimnastika, aerobik, akrobatika i opšta gimnastika. Neke od ovih disciplina su ovedene kao  olimpijske discipline. Igračke koje mogu zainteresovati decu za gimnastiku ali i pomoći onoj deci koja se već bave gimnastikom su malobrojne ali ne i nepostojeće. Prvenstveno je popularna vijača. Vijača služi za preskakanje i razvija ekstremitete dok čitavo telo drži u zdravom i prirodnom položaju. S druge strane deci je uvek zanimljivo da se penju, skaču i izvode razne akrobacije. Zašto onda ne biste priuštili deci plastični balans greda set koji će im omogućiti da svoje vežbanje dovedu do savršenstva a svoje telo vežbaju svakog dana.

Grede su preporučljive srednjim uzrastima dece jer imaju ograničenja u nosivosti. Ukoliko planirate da decu usmerite na gimnastiku i demonstrirate im takav način života onda nećete požaliti ako im ovu gredu i nabavite. Upravo zahvaljujući njoj deca možda jednoga dana postanu pravi pravcati olimpijski šampioni.
spacer
       
spacer