OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

Ukrasni jastuk GIZI 40x40cm braon

Ukrasni jastuk GIZI 40x40cm braon

cena: 659,00 din
  • Ukrasni jastuk GIZI 40x40cm zelena 659,00 din detaljnije Detaljnije
  • Ukrasni jastuk GIZI 40x40cm terakota 659,00 din detaljnije Detaljnije
Ukrasni jastuk ZOE 50x50cm velur crvena

Ukrasni jastuk ZOE 50x50cm velur crvena

cena: 923,00 din
  • Ukrasni jastuk ZOE 50x50cm velur zelena 923,00 din detaljnije Detaljnije
Ukrasni jastuk AGGI 50x50cm braon

Ukrasni jastuk AGGI 50x50cm braon

cena: 1.187,00 din
  • Ukrasni jastuk AGGI 50x50cm terakota 1.187,00 din detaljnije Detaljnije
spacer
Jastuci za stolice

Neizostavna stvar u našem domaćinstvu su između ostalog i jastuci. Mogu biti različitih boja, veličina, kvaliteta, dimenzija. Pored toga što pružaju udobnost, prijatniji odmor i relaksaciju, jastuk za stolice može i ulepšati Vaš životni prostor. Jastuci za stolice u našoj širokoj paleti ponuda su vrhunskog dizajina, odličnog kvaliteta i istovremeno veoma povoljani i pristupačni. Pružiće Vam odmor, komfor i osećaj opuštenosti. Ovaj proizvod je nešto što svakako treba imati. 

Jastuci iz ponude poseduju i primamljiv izgled koji će oplementi Vaš enterijer i razbiti monotoniju u Vašem domu. Šareni oblici i detalji na jastuku za stolice Vas mogu razonoditi, razveseliti, ali takođe i umiriti. Budite zadovoljni izgledom svog doma, budite zadovoljni efektom popodnevnog odmora na ovim jastucima i vraćajte im se sa zadovoljstvom iznova svaki put. Pored fantastičnih dizajina, jastuci poseduju i visok kvalitet. Ovde ćete pronaći kako ukrasne, zanimljive, intresantne jastuke za dekoraciju, tako i jastuke koji pružaju pravilan i udoban oslonac za opuštanje mišića ramena i vrata. Namenjeni su i preporučuju se svima kojima nije potreban samo miran i kvalitetan san tokom noći, već i terapeutski položaj pri spavanju. 

Svako od nas zna koliko je bitno dugo i udobno spavanje, ali savremeni tempo života ne ostavlja dovoljno vremena za odmor i povratak energije, zato svaki minut sna mora biti savršen i maksimalno dobro iskorišćen. Naročiti dizajini ovih jastuka prate obline vaše glave, vrata i ramena, kako bi kičma ostala u pravilnom položaju, bez čega nema prijatnog sna. Ovaj položaj pored udobnosti omogućava pravilnu cirkulaciju, otklanja bol u glavi i vratu i garantuje mirno prospavanu noć. Jastuci su pažljivo rađeni, nezamenljivi i delotvorni. Ove jastuke ćete prosto obožavati! 

Preporučite i Vi i uživajte u svim čarima ovih jastuka koje Vam nudimo. Bebe ne koriste jastuk, a ni detetu do dve ipo, tri godine jastuk nije potreban. Jastuk služi da popunimo rupu između ramena i glave kada spavamo. Preporučuju se jastuci srednjih debljina, od deset do petnaest centimetara.Ako se spava na stomaku, jastuk treba da bude vrlo mali ili da ga uopšte nema. Za osobe koje spavaju na leđima, najčešće se koriste jastuci srednje debljine, koji mogu da budu i većih dimenzija, jer onda mogu da se stave i ispod ramena. Najtvrđi i najdeblji jastuci su za one koji spavaju na boku. Anatomski jastuci nisu neophodni deci, jer ona nemaju problema sa vratnom kičmom. 

Jastuci koji su napravljeni od lateksa su antialergijski, relativno tvrdi, mada je to pitanje ličnog iskustva. Postoje i oni koji su popunjeni kuglicama, takođe antialergijski. Jastuci ispunjeni vunom su principijelno samo za one koji spavaju na strani, jer su dosta tvrdi, ali su potpuno antialergijski. Kratko traju, jer se vuna brzo ućeba. Silikonska punjenja su takođe pogodna. Pitanje je da li treba ili ne treba koristiti jastuke od perja i paperja, jer danas postoje paperja koja su antialergijski obrađena, a to je najskuplje od svega. Ali, svi jastuci kratko traju.

Da li spavate bolje kada vam je glava visoko ili nisko?
Da li spavate na strani, leđima ili stomaku?
Kakvo punilo vam više odgovara: paperje, perje, vlakno ili anatomski oblikovana pena (npr. prirodni lateks)?
Možete da odaberete između sledećih vrsta punila za jastuke kako biste zadovoljili svoje potrebe:

1. Prirodni lateks
Proizveden od soka kaučukovca toliko je mekan da glava lagano utone u jastuk, a da jastuk ne postane grudast - ono što zapravo sprečava normalnu cirkulaciju. Odaberite ovakav jastuk ukoliko preferirate da spavate na strani.

2. Oblikovana pena
Temperatura utiče na penu što znači da se ona formira prema obliku glave. Ovo pruža idealan oslonac za vrat. Ovakav jastuk takođe je najbolji ukoliko preferirate da spavate na strani.

3. Paperje i perje
Daje jastuku udobnu elastičnost tako da možete da pomerate punilo, što spavanje čini udobnim bez obzira na to da li volite da spavate na strani, leđima ili stomaku.

4. Vlaknasto punilo
Ako ste alergični na paperje, anatomski jastuk sa vlaknastim punilom predstavlja pravo rešenje za vas.

spacer