OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
novo
List testere za lučnu testeru 610mm Pilana

List testere za lučnu testeru 610mm Pilana

cena: 219,00 din
 • List testere za lučnu testeru 760mm Pilana 252,00 din detaljnije Detaljnije
 • List testere za lučnu testeru 800mm Pilana 260,00 din detaljnije Detaljnije
 • List testere za lučnu testeru 914mm Pilana 294,00 din detaljnije Detaljnije
 • List testere za lučnu testeru 760mm LUX

  cena: 498,00 din
 • List testere za lučnu testeru 800mm LUX 540,00 din detaljnije Detaljnije
 • List testere za lučnu testeru 530mm profi LUX

  cena: 720,00 din
 • List testere za lučnu testeru 760mm profi LUX 840,00 din detaljnije Detaljnije
 • Listovi testere za bonsek i lučne testere

  Listovi testere za bonsek i lučne testere su specijalizovani listovi za testere koji se koriste za sečenje drva, grana i drugih materijala. Oni se razlikuju od standardnih testera po svom dizajnu i funkcionalnosti, a koriste se za različite primene, uključujući drvodelju, sečenje drveta u šumi i druge slične zadatke.
  Listovi testere za bonsek:
  Dizajn testere za bonsek: Testere za bonsek su obično kraće i deblje testere s rukohvatom na jednom kraju. One su oblikovane da budu lake za nošenje i korišćenje na terenu.
  Namena: Bonsek testere se obično koriste za sečenje grana, drva i manjih stabala na otvorenom terenu ili u šumi. Idealne su za outdoor aktivnosti poput kampovanja, planinarenja i radova na terenu.
  **Listovi za bonsek su dostupni u različitim veličinama i oblicima, a oštrica je često nazubljena kako bi omogućila brže sečenje.
  Listovi testere za lučnu testeru:
  Dizajn testere za lučnu testeru: Lučne testere su obično listovi testere sa oštricom u obliku luka, koja se pričvršćuje za rukohvat.
  Namena: Lučne testere se koriste za sečenje drveta i drugih materijala, obično na mestima gde je potrebna veća dubina reza i gde je standardna testera teško manevrisati.
  **Listovi za lučne testere su često tanji od listova za bonsek, što omogućava preciznije i dublje sečenje.
  Kada birate list za bonsek ili lučnu testeru, važno je uzeti u obzir vrstu posla koji nameravate obaviti i veličinu drveta koje želite seći. Takođe, redovno održavanje i oštrenje ovih listova su ključni kako bi se obezbedila efikasna i bezbedna upotreba. Bezbednost pri radu sa testerama je od suštinskog značaja, pa se preporučuje da se koriste zaštitna oprema kao što su naočare i rukavice kako bi se sprečile povrede.