OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

spacer
PIZZA PEKAČ

Volite pizzu! Umorili ste se od odlaska u restoran! Oduvek ste želeli da napravite pravu italijansku pizzu kod kuće! Pokušavali ste , oprobavajući razne recepte i razne metode pečenja ali vam nije polazilo za rukom? Postoji rešenje! To je pizza pekač! Od sada ćete postati pravi majstor u pravljenju raznih italijanskih obroka, i to ne samo pizza, već i drugih specajaliteta. Ne morate više da odlazite u skupe restorane kakao biste pojeli svoju omiljenu pizzu! 

Napravite sopstvenu pizzu i ispecite je u pizza pekaču! Pored toga što je pizza pekač lak za održavanje, on vašoj hrani, u ovom slučaju – pizzi, daje ukus pravog italijanskog popodnevnog obroka, uz koji obavezno dolazi i čaša vina! Zamislite samo vaše najmlađe kako se raduju dok čekaju da se njihova omiljena pizza ispeče u pizza pekaču! Pizza pekač je nezaobilazan kuhinjski apart, koji mora da poseduje sveko domaćinstvo! Želite lako i brzo pripremanje vaše omiljene italijanske pizze! Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor kvalitetnih pizza pekača, koji će upotpuniti vaše kulinarstvo, dajući mu specijalnu draž! Izaberite vaš omiljeni pizza pekač i mi ćemo vam ga isporučiti što pre! Svakom ljubitelju italijanske kuhinje, je neophodan pizza pekač, jer pizza ispečena u njemu se ne moze porediti sa pizzom ispečenom u običnoj rerni. 

Međutim, pizza nije jedino jelo koje moze da se sprema u njemu! Naprotiv, pizza pekač je idealan za spremanje pljeskavica, ćevapa, piletine, roštilj kobasica, pomfrita, i mnogih drugih jela. Hrana spremljena u njemu je izvanrednog ukusa! Pored extra ukusa, moramo  napomenutii i da je vrlo jednostavan za održavanje. Pored toga što se lako pere, možete i sami skratiti sebi vreme koje će te odvojiti za pranje. Naime, u pripremi jela  donju stranu pizza pekača obložite alu folijom, koju posle spremanja jela samo uklonite i bacite. Eventualne mrlje od hrane se leko skidaju vlažnom krpom ili sunđerom. Moramo da kada ne koristite  folijiju, možete zbog svoje eventualne nespretnosti, dok pomerate hranu u pizza pekaču, izgrebati teflonski sloj koji oblaže unutrašnjost pekača. To se neće  dogoditi ako hranu pomerate plastičnom lopaticom koja se dobija uz pizza pekač. 

Još jedna vrlo bitna prednost kod spremanja hrane ovim pizza pekačem je i brzina spremanja! Pljeskavicu iz zamrzivača otopi i ispeče za nekih 7 do 8 minuta, a da je pri tome ukus, kao da je upitanju sveže meso! Takođe pizzu ispeče za nekih 15 minuta. Zato je pizza pekač odličan za svaku pripremu hrane, pogotovo kod ljudi koji nemaju puno vremena i kod onih koji žele da uštede svoje vreme. Ovaj uređaj ima i tajmer sa zvonom, koji se akivira kada prođe određeni period, koji je potreban da se hrana ispeče. Tako da ne morate bespotrebno da motrite na svoj obrok, kada postoji zvonce da vas obavesti kada je gotovo! Na korisćenje ovog uređaja, toliko ćete se naviknuti da električni šporet ima da koristite, samo za kuvanje kafe, Sve ostalo možete spremiti  u pizza pekaču!
Pizza pekač  preporučujemo svima onima koji žele da uživaju u kulinarstvu i bogatom ukusu! Zato ne čekajte, nego obezbedite sebi pizza pekač što pre!
spacer