OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Pištolji za silikon i pur penu

Alat za podmazivanje i punjenje penom

Koliko se samo puta komšija ispod vašeg stana žalio kako mu curi voda nakon vaših uživanja u punoj kadi? Koliko puta je i vama curilo sa sprata ispod? Ili ne samo to. Koliko vam je puta motor automobila ili bilo koja osovina zaškripala jer nije podmazana? Da li ste pritom razmišljali kako da problem sanirate i rešite? 

Nudimo vam rešenje problema i to na vrlo praktičan i jednostavan način. Najpre, sve silikonski dobro podmažite i nećete imati problema sa nedobrosusedskim odnosima. Samo se skoncentrišite na to da silikonom popunite sve praznine pored vaše kade i uživaćete i dalje u prelepim nedeljnim jutrima u punoj kadi. Na vama je samo da obezbedite silikon i još po koji uređaj za podmazivanje. 

Najpre mislimo na pištolj za silikon koji će vam omogućiti da silikosnku patronu samo namontirate i poput dečje igre ispravite sve neravnine na vašim kadama. Silikon naravno možete koristiti u najrazličitijie svrhe, kao što je npr. bolji diht prozora. Pištolji za silikon su veoma praktični i nećete imati problema da za tren oka promenite istrošenu silikonsku patronu. Vratimo se sada i na ostale poslove podmazivanja ili punjenja koji iziskuju veliku preciznost. 

Podmazivanje delova automobila ili nekih kućnih aparata nikada nije bilo lakše nego sada kada imate neverovatnu mogućnost pumpica za podmazivanje. Automobili, opruge, mašine i kućni aparati će živeti dugovečno i to uz pomoć raznih sprejeva i pumpa za podmazivanje. Ovi proivodi nude dugotrajnu zaštitu i eliminaciju vlage na električnim kontaktima i metalnim površinama što će u mnogome smanjiti bilo kakav rizik od korozije.  

Glavne karakteristike proizvoda za podmazivanje su nesilikonski lubrikanti i rastvarači rđe.  Sprečavanje oksidacije korišćenjem ovog uređaja je zagarantovano pa ne rizikujete od stvaranje bilo kakvih problema na vašim uređajima. Svi alati su ergnomski dizajnirani te ni  u jednom slučaju nećete imati bilo kakvih problema sa podmazivanjem, već će vam podmazivanje predstavljati uživanciju i igru.