OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

prodato
Set za Badminton

Set za Badminton

cena: 490,00 din
prodato
Set reketa za badminton deluxe

Set reketa za badminton deluxe

cena: 828,00 din
prodato
Reket za bagminton 308 WISH

Reket za bagminton 308 WISH

cena: 1.000,00 din
prodato
reketi za bagminton set 2kom Wish

reketi za bagminton set 2kom Wish

cena: 1.380,00 din
prodato
Badminton set Vicfun Hobbyset Typ B

Badminton set Vicfun Hobbyset Typ B

cena: 1.399,00 din
prodato
Badminton set 308 Wish

Badminton set 308 Wish

cena: 1.500,00 din
spacer
Reketi za bagminton i oprema 

Osnovnu opremu svakog badminton igrača, i onih koji se ovim sportom bave rekreativno i profesionalno, čine loptice i reket za badminton. Prema pravilima Internacionalne badminton federacije (IBF), svi turniri koji su pod okriljem ove organizacije igraju se sa pernatim lopticama, vrhunskih standardizovanih performansi koje su testirane i odobrene od strane ove organizacije. Ako ste se opredelili za rekreativno bavljenje badmintonom koristite plastične loptice koje su sličnih karakteristika ali su dosta jeftinije od pernatih.Takođe, ovakve loptice su dostupne u većini bolje snabdevenih sportskih radnji. 

Na tržištu postoji velika ponuda različitih modela reketa za badminton sa različitim karakteristikama i po naravno različitim cenama.Cena reketa zavise od mnogo faktora ali najvažniji su: materijal od koga je proizveden, marke proizvođača,modela, kanala distribucije i sl. Trenutno najpoznatiji proizvođači reketa i ostale opreme za badminton u svetu su sledeće firme: VICTOR,YONEX,CARLTON,TECNO,WILSON i druge. 

Da bi ste napravili pravi izbor u kupovini reketa za badminton , morate se prvo odlučiti da li ćete se ovim sportom baviti rekreativno ili takmičarski. Ukoliko tek počinjete da trenirate badminton, ili ste odlučili da ga igrate rekreativno mi Vam preporučujemo da za početak kupite neki od osnovnih modela. Kasnije kada budete postali sigurni kakav Vam je reket potreban, možete kupiti neki od kvalitetnijih i naravno skupljih modela. U zavisnosti od svojih karakteristika neki reketi su bolji za singl a neki za dubl igrače, takođe neki su bolji za smeč a neki za igru na mreži. Svaki igrač ima svoj karakterističan stil igre, pa u skladu sa time i bira reket za sebe. Naravno ove razlike su neprimetne na prvi pogled i mogu ih uočiti samo iskusni igrači.
spacer