OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

prodato
Sat-Radio budilnik MRC 811 CLATRONIC

Sat-Radio budilnik MRC 811 CLATRONIC

cena: 1.584,00 din
prodato
Sat sa radio budilnikom MRC 4116 AEG

Sat sa radio budilnikom MRC 4116 AEG

cena: 1.789,00 din
  • Sat sa radio budilnikom crni MRC 4116 AEG rasprodat detaljnije Detaljnije
prodato
Sat sa radio budilnikom MRC 4110  AEG

Sat sa radio budilnikom MRC 4110 AEG

cena: 1.800,00 din
spacer
Satovi sa radio-budilnikom

Koliko ste puta želeli da ostanete u krevetu kada vas ujutru probudi nemio zvuk?  Kasnili ste na posao upravo zato što ste alarme isključivali čak i pre nego što zapište samo da ne biste slušali te nemile zvuke koji vam paraju uši.? Niste li možda mislili o tome da dan započnete na inspirativan način onako kako biste i hteli da ceo izgleda? Zašto se onda i dalje budite bez volje uz uzaludno pištanje? Dan vam od sada može početi na veoma prijatan način i to uz pomoć satova koji imaju integrisan radio budilnik. 

Satovi imaju integrisan radio pa možete uživati uz zvuke svoje omiljene radio stanice onda kada vi poželite da startuje, Ako ste ipak željni tradicionalnog monotonog buđenja možete podesiti i zujalicu koja će vas buditi. Satovi su pravljeni tako da funkcionišu kao pravi obični stoni satovi sa tim što su pojačani za nekoliko opcija. FM radio će vam svakako pomoći da dan pregurate na lep način sećajući se prijatnih zvuka koji su vas probudili.

Satovi imaju digitalno podešavanje i na svom displeju pokazuju vreme ali i datum i dan. Na  ovim satovima mogu se takođe memorisati radio stanice tako da ne morate stalno da tragate za onom koja je vama omiljena. Nežno buđenje uz omiljenu pesmu će vama da unese mnogo više mira pa ćete i dan počinjati onako kako dolikuje. Imaćete više energije jer vas je probudila omiljena muzika. Alarm se takođe može aktivirati više puta i postoje opcije ponavljanja ali i odgađanja. Ovi satovi su veoma laki za korišćenje te nećete imati nikakvih problema sa snačaženjem. Ukoliko imate slab vid pojedini satovi imaju krupne displejeve sa krupnim brojevima. Displejevi imaju diode koje mogu svetleti u mraku. Digitalna podešavanja učiniće vaš život i vaše buđenje zanimljivijim jer se svakog dana možete da se buditi uz različitu pesmu ne očekujući da će vam jedna ista melodija dosađivati stalno.

Ovi uređaji su veoma korisni i zbog toga što se glasnoća može podešavati onako kako vam odgovara. Da ipak ne zaboravimo ovi uređaji su najpre satovi pa tek onda radio i budilnici.
spacer