OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

Slavina za sudoperu

Slavina za sudoperu

cena: 3.000,00 din
Perla baterija za protočni bojler izliv 200mm ROSAN

Perla baterija za protočni bojler izliv 200mm ROSAN

cena: 3.779,00 din
  • Perla baterija za protočni bojler izliv 75mm ROSAN 3.744,00 din detaljnije Detaljnije
  • Slavina-Baterija za protočni bojler izliv 300mm JP362003 Perla ROSAN rasprodat detaljnije Detaljnije
spacer
Naručite naše slavine i baterije.
SLAVINE ZA SUDOPERE
Slavine i sudopere, zauzimaju posebno važno mesto u opremanju kuhinje. Osim vizualnog doživljaja, svojim odabranim dizajnom može znatno naglasiti estetske vrednosti kuhinje, jednako su važni kao i oni funkcionalni i korisni, koji znatno olakšavaju radne procese. Kuhinjske slavine i sudopere se izrađuju od različitih materijala, u različitim bojama, oblicima i dimenzijama. Velike i duge kuhinje pružaju apsolutnu slobodu u odabiru oblika i dimenzije a one manje su često uslovljene raspoloživim prostorom koji uskraćuje odabir prema želji. Ipak, bez obzira na veličinu prostora, možete se poigrati kružnim ili četvrtastim oblicima. Sudopere se izrađuju u raznim oblicima i sa različitim dodacima. Mogu biti izrađene sa jednim ili dva korita, sa oceđivačem, jednim većim i jednim manjim koritom, dozerom za tečnost za pranje itd. Obično se ugrađuju u radnu ploču, a otvor za slavinu može biti na samoj sudoperi ili van nje. Materijali i boje su takođe raznovrsni. Izrađuju se od inox-a, prirodnog kamena, stakla, veštačkih materijala. Odabir boje zavisi od boje ostalih elemenata u kuhinji (obično sudoperu usklađujemo sa bojom radne ploče), ali u nekim rešenjima su vrlo efikasni kontrasti. Ako je lako čišćenje važno, metalne sudopere imaju prednost, čvršće su i otpornije na razne hemikalije. Kod modela koji imaju velike površine, problem može biti da se usled čestog spuštanja šerpi i lonaca pojave ogrebotine. Neizostavan element je svakako i slavina. Na tržištu možete pronaći jednoručne ili dvoručne, sa fleksibilnim vratom, one koje se montiraju na zid ili na radnu ploču itd. Visoke slavine oslobađaju više prostora u sudoperi te su praktične za kuhinje u intezivnoj upotrebi. 

Slavina s keramičkim ventilom i od čvrstog materijala su najbolje i najtrajnije. Iako mnoge atraktivne slavinu ima dve ručke možda nije ni loš izbor one sa jednom. Oblik i boju armature uskladite s odabranom sudoperom. Ovi elementi čine celinu te ih je kao takve potrebno posmatrati. Dizajn armaturu tj. slavinu, pretvara u pravo malo umetničko delo, pa procesi pripreme i pranja namirnica i posuđa postaju užitak. Bez sudopere i slavine nezamisliva je svaka kuhinja. Na sudoperi i slavini nemojte da štedite. Na raspolaganju vam stoji širok asortiman proizvoda koji možete pronaći na našem sajtu. Sudopere izrađeni od nerđajućeg čelika najlakše se održavaju zbog svojih glatkih površina. Odabirom sudopere s dva otvora koja  je vrlo funkcionalna, sigurno nećete pogrešiti. Jedan otvor će vam omogućiti pranje dok se istovremeno u drugom oprano posuđe može sušiti. 

Postoji veliki broj slavina na tržištu, tako da postoji dizajn za sve. Odabir slavina za sudopere je isključivo pitanje sopstvenog ukusa. Ljudi vole što vole, ali izbor dobrih i kvalitetnih je druga stvar. Većina slavina za sudopere, koriste kertridže ili keramičke ventile. Slavina za sudoperu sa keramičkim ventilom i od čvrstog materijala su najbolje i najtrajnije. Iako mnoge atraktivne slavine imaju dve ručke, možda nije ni loš izbor one sa jednom. Naročito može biti koristan tuš za punjenje lonaca. Svaka slavina za sudoperu, raditi dobro ako se koristi malo, ali to može biti problem ako često koristite slavinu. Preporučujemo slavinu za sudoperu s jednom ručkom i ugrađenim tušem za lakše pranje sudopere nakon korišćenja. Slavine od mesinga nisu dobar izbor. U tom slučaju radije koristite slavine za sudopere sa keramičkim ventilom, hromirane, od poliranog nikla ili slavine za sudoperu o brušenog nikla. Jednoručne baterije - slavine. 

Dvoručne slavine, termostatske slavine - slavine baterije sa termostatom. Stojeće slavine. Jednoručna slavina sa tušem na izvlačenje. Jednoručna slavina za sudoperu sa dve cevi. Slavine za sudoperu sa tri cevi. Zidne slavine za lavabo - sudoperu. Stojeće slavine baterije za sudopere. Slavina stojeća sa ovalnim pokretnim izlivom. Slavine i baterije za protočni bojler. Slavina sa izvlačnim tušem za ispiranje. Kunjinske slavine i baterije sa tušem i bez tuša. 
spacer