OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
Tvisteri-vozila za decu

Kako deca već od najmanjih dana teže da kroz igru razviju svoje motoričke sposobnosti onda nimalo ne čudi činjenica da se i proizvodnja igračaka za decu povećava. Igračke za decu prave se i proizvode tako da se prilagode dečjim zahtevima ali i da na određeni način utiču na edukativnu ili motoričku progresiju kod dece. Jedan od najpoželjnijih predmeta koji se proizvodi već dugo godina jeste takozvani tvister. Tvister je igračka koja ima ulogu vozila sa okruglim volanom. Ovo je posebna igračka koja se može uvrstiti u igračke vozila a idealna je za zabavu najmanjih. Tvister je vozilo koje se odlikuje mekim sedištem za decu i volanom. Sedište je meko i ergonomski napravljeno za sedalni deo najmlađih. Volan je okrugao pa je deci veoma zanimljivo da oponašaju starije tako što navodno voze. 

Naravno, ovaj automobilčić odnosno tvister se svakako može pokretati i voziti poput automobila. Automobil se može kretati u svim pravcima. Vozilo se pokreće okretanjem volana. Maksimalna masa korisnika koji mogu koristiti tvister je oko 40 kg. Najbitnije je takođe napomenuti da se većina ovih vozila ne proizvodi sa namerom da ih koriste deca mlađa od 3 godine. Razvijanje motorike i percepcije stvarnosti, uvođenje u blaga pravila saobraćajai razvijanje refleksa kod dece samo su neki od praktičnih zadataka koji se ostvaruju uz pomoć ove igračke. Obezbedite svom detetu pravu igračku na koju će biti ponosno kada odraste. Neka deca odrastaju bezbrižno i zabavno pritom učeći određene propise i razvijajući se u zdravom okruženju. 

Tvisteri se proizvode od veoma izdržljive tvrde plastike pa su oštećenja jedva moguća. Kako je tvister pravljen za decu ne manju od 3 godine jasno je da je odgovornost prema igrački veća. Ovaj proizvod možete obezbediti deci po jako prihvatljivim cenama. Neka tvistovanje obeleži detinjstvo vaše dece i ispuni ga srećom. Koliko ste se samo puta zamišljali kako kao deca jezdite dnevnom sobom maštajući o dalekim predelima Aljaske. Vozite se u mislima i dalje posmatrajući kako deca uživaju u svom detinjstvu.
spacer