OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
akcija
Metabo ugaona brusilica 1700W 150mm WE 17-150 QUICK - proizvod na akciji

Metabo ugaona brusilica 1700W 150mm WE 17-150 QUICK

cena: 20.820,00 din
19.359,00 din

Ugaone brusilice 150mm

Ugaone brusilice

Ugaone brusilice su električni alati koji se koriste za brušenje, sečenje, i oblikovanje različitih materijala. Kada spominjete "ugaone brusilice 150mm," verovatno se odnosite na brusilice sa brusnim diskom prečnika 150mm (ili 15cm).
Prečnik brusnog diska: Prečnik brusnog diska od 150mm označava veličinu brusilice. Ovaj tip brusilice obično koristi brusne diskove sa prečnikom od 150mm, i to je standardna veličina za mnoge ugaone brusilice.
Primena: Ugaone brusilice sa diskom od 150mm koriste se za različite zadatke, uključujući sečenje metalnih ili betonskih materijala, brušenje površina radi uklanjanja oštećenja ili rđe, kao i oblikovanje ili glađenje materijala.
Snaga: Ugaone brusilice dolaze u različitim snagama, obično se izražavaju u vatima (W). Veći broj vata obično znači veću snagu brusilice, što je korisno za teže zadatke i brže izvršavanje posla.
Sigurnost: Ugaone brusilice su moćni alati i zahtevaju oprez prilikom upotrebe. Preporučuje se korišćenje zaštitne opreme, kao što su zaštitne naočare, slušalice zaštite od buke, rukavice i druge mere sigurnosti.
Različiti diskovi: U zavisnosti od zadatka, možete koristiti različite vrste brusnih diskova, uključujući metalne diskove za sečenje metala, dijamantske diskove za sečenje betona, i različite brusne diskove za brušenje različitih materijala.
Ugaone brusilice su korisni alati u mnogim industrijama, uključujući građevinarstvo, metalurgiju, drvnu industriju i automobile. Važno je da se upotrebljavaju pažljivo i prema uputstvima proizvođača kako bi se osigurala sigurnost i efikasnost u radu.