OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
novo
Metabo Led reflektor BSA 12-18 LED 2000 - proizvod na akciji

Metabo Led reflektor BSA 12-18 LED 2000

cena: 14.340,00 din
13.329,00 din
akcija
Akumulatorski LED reflektor BSA 14.4 - 18V Body Metabo - proizvod na akciji

Akumulatorski LED reflektor BSA 14.4 - 18V Body Metabo

cena: 18.600,00 din
17.289,00 din

Akumulatorski Led reflektori

Akumulatorski LED reflektori su svetlosni uređaji koji koriste LED tehnologiju za osvetljavanje različitih prostora i oblasti, a napajaju se pomoću punjivih baterija. Ovi reflektori su bežični i mobilni, što znači da se mogu postaviti i koristiti na mestima gde nije dostupna struja, ili se koriste za privremeno osvetljavanje.
LED tehnologija: Akumulatorski LED reflektori koriste LED (Light Emitting Diode) svetlosne izvore. LED osvetljenje je efikasno, svetlo i ima dug vek trajanja.
Punjive baterije: Ovi reflektori koriste punjive baterije, obično litijum-jonske, za napajanje. Kapacitet baterije varira od modela do modela i utiče na trajanje osvetljavanja.
Mobilnost: Budući da su bežični, akumulatorski LED reflektori su izuzetno mobilni i mogu se postaviti gde god su potrebni. To ih čini korisnim za upotrebu na mestima bez električne energije, kao što su vrtovi, dvorišta, izleti na otvorenom, hitne situacije i slično.
Osvetljavanje u slučaju nestanka struje: Ovi reflektori često se koriste kao alternativni izvor osvetljenja u slučaju nestanka električne energije u domu ili na drugim mestima.
Različeni modeli: Postoje različite vrste akumulatorskih LED reflektora, uključujući modele sa različitim nivoima osvetljenja, daljinskim upravljanjem, senzorima pokreta i podešavanjima svetlosnih režima.
Primenjivost: Akumulatorski LED reflektori se koriste za osvetljavanje različitih prostora, uključujući vrtove, staze, terase, radne oblasti, sportske terene, kampovanje i još mnogo toga.
Ekonomičnost i energetska efikasnost: LED reflektori su energetski efikasni i obično troše manje električne energije u poređenju sa tradicionalnim izvorima svetla.
Prilikom izbora akumulatorskog LED reflektora, važno je razmotriti kapacitet baterije, snagu osvetljenja, trajanje baterije i druge karakteristike koje će odgovarati vašim potrebama i primeni. Ovi reflektori su korisni za privremeno osvetljavanje i za situacije gde električna energija nije dostupna ili nije praktična za upotrebu.