OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Burgija 300 mm za motorni bušač zemlje VPH 173 Villager

cena: 20.999,00 din
 • Burgija 350 mm za motorni bušač zemlje VPH 173 Villager 26.250,00 din detaljnije Detaljnije
 • VILLAGER

  Robna marka: VILLAGER

  Villager je istaknuti proizvođač i distributer baštenskih i električnih alata sa snažnim usmerenjem na tržište Srbije.Osnovan 2005. godine, posvećen kombinaciji atraktivnog dizajna, inovacija, visokih standarda kvaliteta, društvene odgovornosti i preciznog planiranja postavlja nas u sam vrh industrije. Sedište kompanije se nalazi u Sloveniji (EU), a stabilna finansijska performansa odražava siguran put rasta.
  Sa misijom stvaranja najbolje "vrednosti za novac", Villager se fokusira na kreiranje vrhunskih proizvoda za baštu i električnih alata pristupačnih širokoj publici, nudeći istovremeno izuzetnu vrednost. Naša vizija je postati lider u Istočnoj Evropi, preferirani izbor hobista, zanatlija i farmera, gde god kvalitet i cena imaju odlučujući značaj.
  Villager je postigao značajne uspehe od 2005. godine, proširujući svoj asortiman proizvoda 2007. godine u kategoriju električnih alata i šireći prodajne operacije u Evropskoj uniji od 2010. godine. Osnivanjem nove kompanije u Sloveniji 2014. godine, Villager je dodatno ojačao svoju posvećenost rastu i pružanju boljih usluga kupcima.
  Uključivanjem u OEM proizvodnju 2015. godine i predstavljanjem FUSE™ linije baterijskih proizvoda 2018. godine, Villager je neprestano bio vođen tehnološkim napretkom i inovacijama. Proširenjem globalnog prisustva osnivanjem Villager Romania SRL i Villager-Tools Hungary Kft, dodatno smo jačali veze sa klijentima u Rumuniji i Mađarskoj.
  Verujući u postavljanje standarda za kvalitet i inovacije, Villager neguje osnovne vrednosti poput fokusa na korisnika, usmerenosti na rezultate, preduzetničkog duha, pozitivnog radnog okruženja, posvećenosti kvalitetu i operativne izvrsnosti. Naši proizvodi pokrivaju sve segmente u okviru kategorije proizvoda, fokusiraju se na visokoprometne kategorije i pružaju odličnu vrednost za novac.
  Naša ponuda obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući električne alate poput bušilica, brusilica, cirkularnih testera, baštenske alate kao što su trimeri, seckalice, kosilice, benzinske alate, opremu za auto industriju, aparate za zavarivanje, pneumatski alat i pribor za domaćinstvo.
  Sa pažljivom analizom delova i profila mašina, Villager garantuje visok nivo kvaliteta proizvodnje, uz strogu kontrolu kvaliteta koja minimizira ili na vreme uklanja sve potencijalne nedostatke. Više od milion zadovoljnih klijenata svedoči o pouzdanosti i dugotrajnosti naših proizvoda.
  Kada se odlučujete za Villager alate, preporučujemo proveru specifikacija i recenzija kako biste osigurali da zadovoljavaju vaše potrebe i očekivanja. Obratite pažnju na garancije i usluge podrške koje pružamo, čime osiguravamo da svaki korisnik dobije optimalno iskustvo. Villager, vaš pouzdan partner u ostvarivanju kvalitetnog života i efikasnog obavljanja svakodnevnih zadataka.