OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
Sve kategorije > Mašine i alati > Električni alat > Akumulatorski sekači za tepihe, tkanine
spacer
spacer
spacer
spacer

Akumulatorski sekači za tepihe, tkanine

spacer
spacer
spacer
spacer     spacer

prodato
Robna marka: Fieldmann
Akumulatorski nož za tepihe FDN 1001-A Fieldmann

Akumulatorski nož za tepihe FDN 1001-A Fieldmann

Univerzalni nož za tepihe FDN 1001-A veliki je pomoćnik u svakom domu ili na radnom mestu.Snagu alata omogućava Li-ion baterija, tako da je upotreba noža udobna, bez ograničenja koje predstavlja strujni kabal  i može se koristiti  do ...

cena: 4.752,00 din
prodato
Robna marka: Bosch zeleni
Univerzalni sekač za sečenje tepiha XEO Bosch

Univerzalni sekač za sečenje tepiha XEO Bosch

LED indikator stanja napunjenostiBlokada uključenjaErgonomski dizajn uređaja sa mekanim rukohvatom ...

cena: 6.100,00 din
 
spacer
spacer
Akumulatorski sekači za sečenje tepiha, tkanine

Akumulatorski sekčai za sečenje tepiha ili tkanina su posebno dizajnirani akumulatorski alati koji imaju usko specijalizovanu upotrebu. Ipak, šire gledano i ovaj alat može da se koristi u razne svrhe koje su gotovo tematski nepovezane sa njihovom osnovnom funkcijom. Sekači za sečenje tepiha i tkanina mogu se koristiti u svim radnjama koje se bave pozamanterijskim i tekstilnim radom jer su ovi alati pogodni za ravno sečenje po meri. Kada je u pitanju tkanina oni mogu seći razne materijale veoma kvalitetnim i preciznim rezovima. S druge strane, sečenje tepiha po meri, skraćivanje iz raznih razloga ili oblikovanje tekstila nikada nije bilo lakše uz akumulatorske sekače. Akumulatorski sekači omogućuju brzu i laku upotrebu upravo jer se mogu skinuti sa žičanog dotoka struje. 

Ova mobilnost omogućuje različite manevre prilikom sečenja. Gumirana i ergonomski oblikovana drška omogućuje ugodan rad čak i sa nešto težim alatima. Kako ne postoji velika vibracija tokom rada, uređaj se zbog svoje male mase gotovo i ne oseća. Vrlo je bitno vratiti se i na početak teksta te skrenuti pažnju na to da pojedini  sekači imaju sečiva koja se mogu koristiti i za sečenje trave odnosno žive ograde pa vidimo multipraktičnost ovoga uređaja- Posebno obrađena i dugotrajna sečiva daju alatu za sečenje tepiha i tkanine posebnu kvalitativnu dimenziju. Crvena LED dioda kod pojedinih alata upozorava na pražnjenje baterije i preopterećenje uređaja što dovodi do blagovremenog isključivanja i svakako do skretanja pažnje te povećanja bezbednosti. LED indikatori mogu takođe upućivati i na dozu napunjenosti baterije. 

Pojedini alati funkcionišu i po principu ravnih brusilica pa korsite snažne motore od čak 900 W. Mašine ovog tipa često su BOSCH-ova proizvodnja. Pojedini od ovih alata prilagođeni su modernim standardima te je moguće podesiti ih i za levoruke.  

Vrlo je bitno imati na umu da se akumulatorski sekači za sečenje tepiha i tkanine koriste u raznim uslvoima te da valja uvek voditi računa o naoštrenosti noževa koji se kod mnogih alata mogu menjati čak i bez upotrebe alata.
spacer
       
spacer