OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
Sve kategorije > Mašine i alati > Električni alat > Akumulatorski sekači za tepihe, tkanine
spacer
spacer
Prikazano 1 - 2 od ukupno 2 pronađenih          
Sortiraj:  po ceni  sort po robnoj marki   sort po kategoriji   sort po nazivu   sort                   
spacer
spacer

Akumulatorski sekači za tepihe, tkanine

spacer
spacer
spacer
spacer     spacer

prodato
Robna marka: Fieldmann
Akumulatorski nož za tepihe FDN 1001-A Fieldmann

Akumulatorski nož za tepihe FDN 1001-A Fieldmann

Univerzalni nož za tepihe FDN 1001-A veliki je pomoćnik u svakom domu ili na radnom mestu.Snagu alata omogućava Li-ion baterija, tako da je upotreba noža udobna, bez ograničenja koje predstavlja strujni kabal  i može se koristiti  do ...

cena: 4.752,00 din
prodato
Robna marka: Bosch zeleni
Univerzalni sekač za sečenje tepiha XEO Bosch

Univerzalni sekač za sečenje tepiha XEO Bosch

LED indikator stanja napunjenostiBlokada uključenjaErgonomski dizajn uređaja sa mekanim rukohvatom ...

cena: 6.100,00 din
 
Prikazano 1 - 2 od ukupno 2 pronađenih          
Sortiraj:  po ceni  sort po robnoj marki   sort po kategoriji   sort po nazivu   sort  
spacer
spacer
Akumulatorski sekači za sečenje tepiha, tkanine

Akumulatorski sekčai za sečenje tepiha ili tkanina su posebno dizajnirani akumulatorski alati koji imaju usko specijalizovanu upotrebu. Ipak, šire gledano i ovaj alat može da se koristi u razne svrhe koje su gotovo tematski nepovezane sa njihovom osnovnom funkcijom. Sekači za sečenje tepiha i tkanina mogu se koristiti u svim radnjama koje se bave pozamanterijskim i tekstilnim radom jer su ovi alati pogodni za ravno sečenje po meri. Kada je u pitanju tkanina oni mogu seći razne materijale veoma kvalitetnim i preciznim rezovima. S druge strane, sečenje tepiha po meri, skraćivanje iz raznih razloga ili oblikovanje tekstila nikada nije bilo lakše uz akumulatorske sekače. Akumulatorski sekači omogućuju brzu i laku upotrebu upravo jer se mogu skinuti sa žičanog dotoka struje. 

Ova mobilnost omogućuje različite manevre prilikom sečenja. Gumirana i ergonomski oblikovana drška omogućuje ugodan rad čak i sa nešto težim alatima. Kako ne postoji velika vibracija tokom rada, uređaj se zbog svoje male mase gotovo i ne oseća. Vrlo je bitno vratiti se i na početak teksta te skrenuti pažnju na to da pojedini  sekači imaju sečiva koja se mogu koristiti i za sečenje trave odnosno žive ograde pa vidimo multipraktičnost ovoga uređaja- Posebno obrađena i dugotrajna sečiva daju alatu za sečenje tepiha i tkanine posebnu kvalitativnu dimenziju. Crvena LED dioda kod pojedinih alata upozorava na pražnjenje baterije i preopterećenje uređaja što dovodi do blagovremenog isključivanja i svakako do skretanja pažnje te povećanja bezbednosti. LED indikatori mogu takođe upućivati i na dozu napunjenosti baterije. 

Pojedini alati funkcionišu i po principu ravnih brusilica pa korsite snažne motore od čak 900 W. Mašine ovog tipa često su BOSCH-ova proizvodnja. Pojedini od ovih alata prilagođeni su modernim standardima te je moguće podesiti ih i za levoruke.  

Vrlo je bitno imati na umu da se akumulatorski sekači za sečenje tepiha i tkanine koriste u raznim uslvoima te da valja uvek voditi računa o naoštrenosti noževa koji se kod mnogih alata mogu menjati čak i bez upotrebe alata.
spacer
       
spacer