OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Alat za knauf

ALATI ZA KNAUF

Zahvaljujući masovnoj upotrebi gipsanih ploča u građevinskoj industriji dolazi do snažnog razvoja alata i pribora za knauf. Alati za knauf mogu se podeliti na električne alate i ručne alate za obradu i postavljanje knaufa Ručni alati za knauf obuhvataju različite vrste podizača, ručnih bruslica za knauf, podupirača, noževa za sečenje knaufa, alate za fugovanje, fiksiranje, renda, vođice za sečenje i oblikovanje knauf tabli i dr. 

Želite da preuredite svoj stan, kuću ili poslovni prostor korišćenjem knauf tabli i gipsanih ploča.Taj posao može da bude veoma naporan bez adekvatnog alata,bilo da ste profesionalac ili to radite iz hobija. Sa našim alatima za knauf uštedećete vreme i napor, a preuređenje enterijera postaće Vam pravo zadovoljstvo.

Radite sami, a potrebna Vam je pomoć prilikom postavljanja knauf tabli, ne brinite, korišćenjem našeg podupirača za kanauf, i seta za fiksiranje veoma lako možete postaviti knauf table i ostale rigips ploče na plafonu ili zidovima bez ičije pomoći. Sečenje rigips tabli je zahtevan posao koji troši vreme i energiju, ukoliko se taj posao obavlja neadekvatnim alotom, onda čitav postupak predstavlja pravo mučenje za Vas. 

Mi Vam nudimo veliki izbor noževa, skalpela, testera za kanuf, kao različite vrste vođica i šestara za precizno sečenje. Prilikom sečenja rigips tabli, problem koji se javlja je dobijanje glatkih i ravnih ivica isečenih površina. 

Na našem sajtu možete naći različite vrste renda za gipsane ploče čijom upotrebom dobijate savršeno glatke i ravne ivice isečenih delova,a samim tim lakše i brže spajanje i montiranje knauf tabli. Veoma često radne površine i uglovi na kojima se vrši postavljanje kanufa, zahtevaju različite debljine knauf tabli, što prestavlja problem prilikom fugovanja. Da Vam se to ne bi dešavalo koristite naše ručne brusilice za knauf. Dobićete savršeno glatke površine, pa će samim tim i završni proces gletovanja i krečenja biti brži i jednostavniji, a Vaš rad besprekoran. Odvojite nekoliko trenutaka u izboru adekvatnog alata i pribora za knauf u našem širokom asortimanu, i uštedećete dosta vremena i energije prilikom obavljanja posla.

Vaše je samo da izaberete alat koji je Vama potreban, a naše je da Vam ga isporučimo sa računom i garancijom.