OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
webni social1
webni social2
akcija

Kofer za alat GEAR CASE 22″ KETER

cena: 7.731,00 din
4.990,00 din
akcija

Punjač H-tronic AL600 Plus 2/6/12V H-TRONIC

cena: 3.490,00 din
2.990,00 din
akcija

Igračka za decu mikrofon sa stalkom

cena: 2.899,00 din
1.690,00 din
akcija

Metabo aku ugaona brusilica WVB 18 LTX BL 15-125 Quick Solo

cena: 43.380,00 din
38.829,00 din
Pretraga
korpa0
akcija
Trimer za šišanje EBC004 ESPERANZA - proizvod na akciji

Trimer za šišanje EBC004 ESPERANZA

cena: 2.151,00 din
1.690,00 din
novo
ARDES Trimer za kosu M289

ARDES Trimer za kosu M289

cena: 1.721,00 din
akcija
Mašinica za šišanje ISKRA - proizvod na akciji

Mašinica za šišanje ISKRA

cena: 2.053,00 din
1.790,00 din
 • Mašinica za šišanje QR8918-WH ISKRA 1.976,00 din detaljnije Detaljnije
 • akcija
  SENCOR aparat za šišanje SHP 5207CH - proizvod na akciji

  SENCOR aparat za šišanje SHP 5207CH

  cena: 2.387,00 din
  1.799,00 din

  Aparati za šišanje

  APARATI - MAŠINICE ZA ŠIŠANJE

  Uredni muškarci uvek ostavljaju veoma pozitivan utisak, a to je glavni razlog zašto su frizure i šišanje uvek u modi. Uredna frizura, podšišana mašinicom za šišanje, uvek izgleda šarmantno, veoma ozbiljno.Početkom dvadesetog veka, Mathew Andis je izumio prvu električnu mašinicu za kosu. Proizvodnja tih mašinica za šišanje započela je u podrumu njegovog doma, uz pomoć njegove žene. Prodavao ih je od vrata do vrata raznim bricama. Godinu dana kasnije osnovao je firmu Električnih Mašinica Andis. Danas je Andis u porodičnom vlasništvu i bave se proizvodima za šišanje i oblikovanje kose. Njihovi proizvodi su i dalje vrlo popularni kod brica, salona za uljepšavanje, hotela, motela, salona za male i velike životinje… 

  Postoje razne mašinice za šišanje, od jednostavnih za svakodnevnu kućnu upotrebu do profesionalnih, koje se koriste u specijalizovanim salonima. Većina mašinica za šišanje dolazi u paketu sa dodacima za određenu dužinu kose itd. Kvalitetne razlike između profesionalnih mašinica za šišanje i onih za kućnu upotrebu su se tokom godina smanjile, te je sada bitna razlika u tome što profesionalne mašinice za šišanje bolje podnose duže periode šišanja bez pregrejavanja. 

  Neke firme koje se bave proizvodnjom mašinica za šišanje, zamenile su neke plastične delove na mašinici za šišanje sa metalnim, kako bi produžili rok trajanja proizvoda. Frizura ošišana mašinicom za šišanje, je prilično tradicionalna frizura i odlična za one sa dobrim crtama lica i širokim čelom, jer odlično naglašava čelo i skreće pažnju na lice. Izgleda dobro na skoro svima, pa je najpoznatiji stil elegatnih frizura. Muškarci sa ravnom ili talasastom kosom mogu da koriste ovu frizuru. Da bi prešli na ovaj stil, biće vam potreban gel za dizajn koji drži kosu na svom mestu. Feniranja su neophodna za nemirne kose. Za one koji šišanje doživljavaju kao vreme uživanja, šišanje mašinicom za šišanje je tek početak avanture. Jer, kakva god uputstva da date onome ko vas šiša, bićete ošišani drugačije nego što ste želeli. Ili neće da vam skrate kosu onoliko koliko ste rekli, ili je skrate previše, ili razdeljak ne bude na željenoj odgovarajućoj strani. A koliko god to delovalo neprivlačno na prvi pogled, divno je posle šišanja shvatiti da ste drugačiji nego što ste bili, odnosno drugačiji nego što ste želeli da budete. U stvari, ponekad se samo volja onih koji vas šišaju pokaže vrlo poželjnom. 

  Možete izabrati neki praktični poklon, recimo pretplatu za teretanu, ako voli da vežba, kvalitetan novčanik ili sportsku torbicu ako radije nju nosi. Dobar poklon je svakako i mašinica za šišanje ili električni brijač. Osim toga nemojte zaboraviti da su muškarci velika deca i da vole dinamične poklone pa su recimo interesantni darovi automobili, avion ili brod na radio upravljanje. Ako ne znate kako da iznenadite vašeg dragog, kupite mu mašinicu za šišanje! Mašinica za šišanje kose, sadrži trimer za precizno i lako praćenje kontura, i vrlo lako će oblikovati vašu frizuru pomoću češlja koji prati oblik glave. Za one malo zahtevnije muškarce, obradovaće mašinice za šišanje koje imaju mogućnost podešavanja na 15 nivoa, za skraćivanje kose od jednog do 41 mm, što vam daje mogućnost da stalno istražujete svoje mogućnosti.