OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
akcija
Četvorotočkaš Policijski na daljinsko upravljanje - proizvod na akciji

Četvorotočkaš Policijski na daljinsko upravljanje

cena: 2.268,00 din
1.790,00 din

Automobili na daljinsko upravljanje

Automobili na daljinsko upravljanje

Nema veće radosti nego kada dete dobije novu igračku. Pogotovu ako je ta igračka ona sa kojom se nikada nije susretalo. Deca često, kao što rekosmo, vole da se igraju automobilima. Na taj način razvijaju svoje vozačke autoritete i imaju bolju percepciju prostora. Ipka, deca pri igri sa automobilima koriste manualnu pokretačku snagu i nakon nekog vremena im čak postaje dosadno. Ukoliko želite da detetu omogućite bezbedniju i zanimljivu igru pravi poklon za njega biće automobil na daljinsko upravljanje

Ovi automobili na daljinski pokreću se snagom koju im omogućuju baterije dok daljinski ima svoje baterije. Između njih postoji bežična veza i veoma je zanimljivo rukovoditi procesom vožnje automobila sedeći u fotelji ili trčkarajući po parku.

Svi oni koji žele da se oprobaju u daljinskom upravljanju automobila nemaju zbog čega da se dvoume. Cene su jako pristupačne, a ovom igračkom naime, mogu da se igraju i nešto stariji. Ovi modeli automobila koje nude proizvođači igračaka veoma su laki za upravljanje i nije potrebna neka velika obuka. Autići su uglavnom izrađeni od veoma kvalitetne plastike ali postoje i oni koji su pravljeni od metala. Kod nekih automobila mogu se aktivirati i farovi što daje jako dobar utisak verne kopije pravih auta. Daljinski upravljači uglavnom imaju kanale za napred i nazad ali su poneki obogaćeni još i drugim kanalima. Domet daljinskog upravljača može biti raznolik od nekoliko metara pa sve do nekoliko desetina metara. 

Automobili na daljinsko upravljanjese prave u razmerama tako da su delovi na njemu verno preslikani u odnosu na delove pravog automobila. Na našem sajtu mogu se naći različite kopije poznatih automobilskih marki. Ovi autići na daljinsko upravljanje se najčešće ne preporučuju deci koja su mlađa od tri godine, zbog sitnih delova i kompleksnosti. Autići na baterije koji imaju daljinski upravljač se često prave u različitim vedrim bojama kako bi deci privukli pažnju i kako bi deca uživala u igri. Materijali su jako otporni na udarce i oštećenja pa možemo reći da su ove igračke jako dugotrajne i veoma pouzdane.