OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Sto box Vigo grafit

cena: 2.333,00 din

Baštenski sto plastični 90x60x46cm Niso

cena: 3.570,00 din
 • Baštenski sto plastični zeleni 90x60x46cm Niso rasprodat detaljnije Detaljnije
 • novo
  Baštenski sto 80cm crni Haus

  Baštenski sto 80cm crni Haus

  cena: 6.790,00 din
  novo
  Sklopivi sto 180 x 76 x 74

  Sklopivi sto 180 x 76 x 74

  cena: 7.679,00 din
  novo
  Baštenski sto crno staklo/metal crni FDZN 5030 - proizvod na akciji

  Baštenski sto crno staklo/metal crni FDZN 5030

  cena: 12.609,00 din
  8.990,00 din

  Baštenski stolovi

  Baštenski stolovi

  Naišlo je lepo vreme i Vi biste da jedno divno podne provedete ispijajući kafu u dvorištu. Želite da sa komšijama svratite do svoje vikendice i onako domaćinski raspalite roštilj i uživate u suncu? Uvek ste imali problem sa tim gde će ko da sedi, dovlačili panjeve ili tronošce koji su svojom nestabilnošću remetili vaš mir na odmoru. Red je da jednom za svagda raskrstite sa tim i obezbedite sebi neki od baštenskih nameštaja koji će vam godinama služiti.

  Dešava se da želite da svoj kafić na proleće osvežite novom garniturom stolova, ratana i time doprinesete lepoti i ugođaju koji će imati vaši klijenti. Potrebno je samo da napravite pravu odluku i obezbedite stolove za baštu od najrazličitijih materijala i boja.

  Stolovi za baštu se mogu naći i kao sklopivi što predstavlja idealno rešenje za omiljene proletnje izlete pored reke. Da li ćete se odlučiti za drveni stočić ili neki od fibersta čelika ili drugih metalnih materijala samo je na vama. Stolovi za baštu lako su podesivi i montiraju se na najjednostavniji način. Veličina ovih stolova varira, ali su mnogima simpatičniji oni nešto manji. Ipak, ukoliko želite da vam sto služi i u neke nazovimo kuhinjske svrhe možete izabrati i veće stolove. Postoje i stolovi koji su od čelika a prekriveni su vlaknastim cementom ili staklom. Neki od ovih stolova imaju odvojive noge što ih čini mobilnijim i lakšim za upotrebu i premeštanje.

  Održavanje stolova je veoma lako. Uz najprostija sredstva za čišćenje i običnu krpu održavaćete higijenu stola.

  Do sada je najviše pažnje poklonjeno stilskim stolovima koji se mogu naći i kao kafe stolovi dok o kamperskim stolovina mije mnogo bilo reči. Pod kategorijom baštenski sto može se smatrati i sto za kampovanje koji se lako može staviti u gepek automobila i namontirati za tren oka tamo gde vam je to potrebno. Sklopiv i jednostavan za upotrebu, kamperski sto je nešto veći pa je podesan za spremanje salata ostavljanje flaša i čaša na izletima.