OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
Benzinski alat za vodoinstalatere

Benzinski ispirači cevi

Vodoinstalater je osoba koja se bavi popravkama na kvarovima u vašim kupatilima ili kuhinjama I svim poslovima koji se tiču sprovođenja vode uz pomoć instalacija koje se za to koriste. Vodoinstalater se dakle bavi izrađivanjem ali I montiranjem I popravljanjem svih onih instalacija I uređaja koji služe da bi dotok vode sproveli od glavnog izvora (rezervoara, vodovoda…) do mesta gde se voda troši. Njegov prevashodni zadatak je taj da pripremi ili izradi elemente koji služe za instalaciju I ugradnju vodenih uređaja tj. uređaja za vodu. Ovo zanimanje je višesmerno te se ne može reći da vodoinstalater radi samo jedan konkretni osao. Počev od priprema posao instalatera se svodi I na ugradnju vodovodnih instalacija, poslove montaže I priključivanja bojlera ili solarnih ploča a kreće se skroz do poslova održavanja, čišćenja I dezinfekcije. Posao instalatera vodenih instalacija podrazumeva strpljivost, račnost I sposobnost rešavanja tehničkih problema. Osim svega ovoga bitno je naravno da vodoinstalater raspolaže I kvalitetnim alatom I mašinama.
Jedan od alata koji se ne javlja toliko nužno u opremi dobrih vodoinstalatera ali je ipak potreban u nekim većim vodoinstalaterskim uslužnim firmama jeste I benzinski ispirač cevi.
Benzinski ispirač cevi služi da se eventualni kvarovi na cevima kućnih instalacija lako I bez muke uklone. 

Često u sudoperu bacamo mulj od kafe, za koji ni sami nismo svesni koliko može problema da donese. Mul se taloži I ne razgrađuje pa dolazi do zakrčenja odvoda. U ovim slučajevima nastupa benzinski ispirač cevi. Ispirač cevi daje po nekoliko stotina bari pritiska I velike je industrijske primene jer može da čisti cevi I većih dužina. Uz pomoć creva koje prijanja uz cev ili se u nju spušta pritisak može da razdire I mulj I sapun I nagomilane masti pa čak I sedimentne blokade.

Pumpe su otporne na koroziju I lako se koriste, samo uz pomoć benzina I minimum snage I koncentracije. Za tren oka imaćete čiste odvode bez mučenja a vaša vodoinstalaterska firma postaće najbolja u gradu.
spacer