OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

Lončasta ploča sa tvrdim metalom 115mm zakošena srednje BOSCH

Lončasta ploča sa tvrdim metalom 115mm zakošena srednje BOSCH

cena: 1.913,00 din
  • Lončasta ploča sa tvrdim metalom 115mm zakošena fina BOSCH 2.059,00 din detaljnije Detaljnije
  • Lončasta ploča sa tvrdim metalom 115mm zakošena gruba BOSCH 2.185,00 din detaljnije Detaljnije
Lončasta ploča sa tvrdim metalom 115mm pljosnata srednje  BOSCH

Lončasta ploča sa tvrdim metalom 115mm pljosnata srednje BOSCH

cena: 1.913,00 din
  • Lončasta ploča sa tvrdim metalom 115mm pljosnata fina BOSCH 1.995,00 din detaljnije Detaljnije
  • Lončasta ploča sa tvrdim metalom 115mm pljosnata gruba BOSCH 2.471,00 din detaljnije Detaljnije
Lončasta ploča sa tvrdim metalom 180mm zakošena fina BOSCH

Lončasta ploča sa tvrdim metalom 180mm zakošena fina BOSCH

cena: 3.224,00 din
  • Lončasta ploča sa tvrdim metalom 180mm zakošena gruba BOSCH 3.397,00 din detaljnije Detaljnije
  • Lončasta ploča sa tvrdim metalom 180mm zakošena srednje BOSCH rasprodat detaljnije Detaljnije
prodato
Brusni konusni lonac 90/24mm BOSCH

Brusni konusni lonac 90/24mm BOSCH

cena: 1.675,00 din
spacer
Brusni lonci za brusilice

Brusni lonci za brusilice zapravo nisu ništa drugo do obične brusne ploče koje imaju nešto izmenjenija svojstva te samim tim i pomalo različitu namenu u odnosu na onu koje samo obične brusne ploče imaju. Brusni lonci su pravljeni od materijala kao što je npr silicijum karbid a vezivno sredsvo im je od veštačke smole. Oni se koriste kao dopunski alt za dvoručne ili jednoručne ugaone brusilice i imaju maksimalni broj obrtaja oko 8.500 u minuti.  

Brusni lonci se koriste za brušenje i obradu mnogih materijala, kako onih čvršćih tako i nešto manje čvršćih ili gotovo mekanih materijala koje je potrebno na određeni način brusiti i estetski doterivati. Poneki brusni lonci su prilagođeni za obradu plastike koja je ojačana staklenim vlaknima. Postoje lonci koji su specijalizovani za obradu takozvanog gasbetona ili čak mekog i tvrdog drveta. Neki od lonaca mogu se koristiti za obradu odnosno, otklanjanje ili čak šmirglanje boja, lakova ili glet mase. Poneki se mogu takođe koristiti za šmirglanje odnosno brušenje mekih materijala kao što su guma, pluta ili plastika. Jedan od materijala koji se često koristi u estetske svrhe te ga je često potrebno i koristiti ali i doterivati jeste takozvani peščanik. Peščanik kao i silikatna opeka takođe su neki od materijala koji se mogu obrađivati ovim brusilicama. Ručne ugaone bušilice često koriste  lonce za brušenje i omogućuju ima veoma kvalitetnu brzinu i broj obrtaja. Rad bez prašine takođe je jedna od posebnih prednosti ovih uređaja.

Lonci imaju veoma široku upotrebu kao što smo i mogli na određeni način da nagovestimo i skrenemo pažnju. Lonci se mogu koristiti na raznim poljima a veoma je bitno reći i to da određene brusilice imaju mogućnost smenjivanja lonaca i običnih ploča. Ovakve univerzalne brusilice su veoma pogodne jer se u tom slučaju samo s vremena na vreme valja zameniti propratna oprema. Ovu informaciju svakako pominjemo jer ona aludira na ekonomičnost i jeftinost korišćenja ovih alata. Alati poput brusilica koje koriste brusne lonce, zapravo su veoma traženi a na našem sajtu mogu se naći zajedno sa propratnom opremom po veoma prihvatljivim cenama.
spacer