OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

spacer
Igračke - Dodatna oprema za vozove

Na kakve se ovde pre svega vozove misli? Naime, kao mali ste jako voleli da stojite pored pruga i gledate kako pored vas zuje vozovi. Obožavali ste železničke stanice i uživali kada zajezdi takozvani, vašim rečnikom a i rečnikom sve dece , nazvan “ći-ći-fu”. Onda ste u prodavnici igračaka negde u nekom drugom carstvu čarolija ugledali isti taj “ćićifu” kako na polici vapi da ga baš vama kupe. Danas kada ste malo stariji shvatate koliko su vam vozovi postali fascinacija pa to prenosite i na vaše potomstvo kupujući igračke koje su uvek poželjne u kući. I dok vaše dete uživa u posmatranju mini vozova vi koristite svaki slobodan trenutak da svoju strast upotpunite nekim novim delom i nekom boljom opremom.

Kada malo bolje pogledate postali ste pravi pravcati zaljubljenik u makete.
Šta su zapravo makete i maketarstvo i koja je nihova uloga u životu jednog ljudkog bića?
Plastično maketarstvo predstavlja veoma strastven hobi sklapanja takozvanih maketa. Makete su najblaže rečeno umanjene kopije odnosno replike pojedinih predmeta koje srećete u svakodnevnom životu ili o kojima gledate na televiziji. Makete mogu biti replike aviona, helikoptera, motora, automobila ili čak zgrada i kuća. Naravno, makete mogu biti i umanjene kopije vozova. Sve ono što prati vozove u realnom svetu može se preneti i na imaginarni maketa-svet.

Makete se sklapaju od već postojećih delova koji se naručuju i kupuju iz različitih izvora. Obogatite svoj svet igračaka dodatnim šinama koje će omogućiti da vaš mini voz projezdi kroz vašu sobu i vrati vas u detinjstvo dok posmatrate kako se zadovoljna dece igraju i uživaju gledajući podvige svog novog junaka - makete voza.

Osim šina za vozove možete nabaviti i mostove i tunele koji se takođe mogu montirati na postojeće kompozicije pa će vam uživanje u sklapanju jednog železničkog sveta doneti pravo zadovoljstvo i igračku čaroliju u dom.

Obradujte svoju decu novim igračkama a sebe iz stresnog sveta ponekad prebacite u onaj jedini iskreni-dečji.
spacer