OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
Sve kategorije > Igračke > Igračke za dečije odrastanje > Igračke setovi za devojčice
spacer
spacer
Prikazano 1 - 5 od ukupno 5 pronađenih          
Sortiraj:  po ceni  sort po robnoj marki   sort po kategoriji   sort po nazivu   sort                   
spacer
spacer

Igračke setovi za devojčice

spacer
spacer
spacer
spacer     spacer

Kolica plastična Minnie Jakks

Kolica plastična Minnie Jakks

Kolica plastična Minnie JakksPlastična kolica za spremanje i prevoženje igračaka.Kolica imaju ručku za koju ih dete može vući.Motiv: Minnie. ...

cena: 1.900,00 din
Kolica plastična Princess Jakks

Kolica plastična Princess Jakks

Kolica plastična Princess JakksPlastična kolica za spremanje i prevoženje igračaka.Kolica imaju ručku za koju ih dete može vući.Motiv: Disney princeze. ...

cena: 1.991,00 din
prodato
Robna marka: Dede
Kolica sa namirnicama DEDE

Kolica sa namirnicama DEDE

Kolica sa namirnicama DEDEUz kolica isporučuju se 25 pratećih elemenata voće, posudje, pribor za jelo i drugo ...

cena: 1.199,00 din
prodato
Kolica za kupovinu MINNIE

Kolica za kupovinu MINNIE

Kolica za kupovinu MINNIEKupovanje je tako zabavno uz Minnie kolica za kupovinu ...

cena: 2.790,00 din
prodato
Robna marka: Pinypon
Apartman igračka Pinypon

Apartman igračka Pinypon

Apartman igračka Pinypon Apartman PinyponFantastićni apartman Pinypon prepun je raznovrsnih detalja za igru i zabavu. Sadrži potpuno opremljenu Pinypon spavaću sobu, kuhinju,TV,balkon i drvo u obliku voća u mini bašti. Uz apatman ...

cena: 3.100,00 din
 
Prikazano 1 - 5 od ukupno 5 pronađenih          
Sortiraj:  po ceni  sort po robnoj marki   sort po kategoriji   sort po nazivu   sort  
spacer
spacer
Igračke setovi za devojčice

Setovi igračaka za devojčice zapravo se najčešće prave tematski. Pošto svaka od devojčica ima omiljenog crtanog junaka ili nekoga ko za nju predstavlja uzora tj. idola, i proizvođači igračaka pokušavaju da proniknu u um univerzalne devojčice te na taj način prave onakve setove koji bi većini devojčica bio zanimljiv. 

Prema tome, vrlo često mogu da se sretnu oni setovi koji su pravljeni po najaktuelnijim crtanim junacima. Ovo ne govorimo bez razloga, jer se najviše devojčica poistovećuje sa jednim od najpozitivnijih likova u serijalu Štrumpfovi. Bajkovito štrumpf selo leži duboko u šumi i mogu ga naći samo oni koji štrumpfovima ne žele zlo. Igračke za devojčice naravno određene su jednim likom pa se čitava filozofija ženskog razmišljanja i razvoja svela na devojčicu koja se zove Štrumfeta. 

Štrumfeta je jedan od najpozitivnijih likova u ovoj bajkci i možda jedini ženski lik. Iz tih razloga setovi za devojčice imaju ovu superjunakinju sa svojom kućicom. Gljiva kuća odnsono kuća pečurka i Štrumfeta će našim klincezama omogućiti da se igraju smišljajući razne zadatke za Štrumfetu. 

Osim toga, sređivanje štrumfetre i njenog enterijera koj obuhvata sto za dnevnu sobu mejk ap sto i krevet kao i fotelje biće devojčicama najzanimljivija zanimacija. Postoje naravno i delovi eksterijera kao što je travnjak ali i određeni dodaci za samu Štrumfetu. Uzrast koji je preporučen za igranje ovim igračkama je stariji od četiri godine. Osim ovih najuticajnijih likova postoje i setovi koji uključuje neke globalno manje poznate likove.

Hotel za igranje Pinipan takođe je poseban set za devojčice. Ovaj hotel uključuje recepciju sa sobama i ključevima, terasu i spa centar. Više od pedeset detalja ponudiće vašoj deci sadržajnu igru koja će obeležiti njihovo detinjstvo. Igra koja uvek može poprimiti različiti smer zapravo će biti pospešena raznim idejama koje se javljaju usled korišćenja detalja iz ovog seta. Setovi za devojčice mogu biti vaši po veoma pristupačnim cenama.
spacer
       
spacer