OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

prodato
Set golova sa mrežicom i loptom

Set golova sa mrežicom i loptom

cena: 1.799,00 din
prodato
Fudbalski set 2 gola

Fudbalski set 2 gola

cena: 1.999,00 din
prodato
Fudbal set golova sa loptom

Fudbal set golova sa loptom

cena: 1.999,00 din
prodato
Igračka fudbalski gol 100x46x48 cm

Igračka fudbalski gol 100x46x48 cm

cena: 2.089,00 din
prodato
Gol za fudbal sa mrežicom i loptom

Gol za fudbal sa mrežicom i loptom

cena: 2.990,00 din
spacer
Igračke za fudbal

Fudbal za sada predstavlja najpopularniji sport na svetu i u njemu se sigurno ogleda i najveće svetsko zadovoljstvo. Fudbal nije samo igra već se oko njega vrti i mnogo dodatnih aktivnosti koji na kraju krajeva predstavljaju i način posla i zarade. Ipak, mnogi su se u gomili poslova koje fudbal povlači sa sobom maksimalno izgubili i zaboravili šta fudbal u pravom smislu predstavlja. Fudbal je život. Fudbal je viteštvo. Fudbal je, ljudi, samo igra! Kada bi se svi pomalo setili da je fudbal zapravo samo jedna sportsko društvena igra možda bi i više polagali na to da se ova igra opet kao nekad zaigra i u školskim dvorištima, improvizovanim terenima ili “na viktorije”. Koliko smo puta samo kao mali igrali fudbal praveći golove od dva kamena na sred neke neprometne ulice, i nervirali se kada nam komšija iz kraja automobilom sruši konstrukciju gola koju smo samo mi videli. 

A danas, danas svojoj deci možete obezbediti vrlo kvalitetne prave pravcate golove i to po veoma pristupačnim cenama. Fudbal zapravo potiče od engleske reči football što je kovanica reči foot (stopalo) i ball(lopta). Ovim se svakako aludira na to da je fudbal sport koji podrazumeva udaranje lopte nogom sa određenim ciljem, naravno. A šta je cilj u fudbalu. Osnovni cilj u fudbalu jeste dati gol suprotnoj ekipi odnosno ubaciti loptu u protivnički ram. I upravo taj ram odnsono gol predstavlja suštinu igranja. Golovi su smešteni jedan nasuprot drugom na kraju uže strane igrališta. Jedan gol brani jedan golman a drugi gol drugi golman. Po propisima fudbal igra jedanaest igrača ali se naravno u drugarskim uslovima i na ulici fudbal može igrati i jedan na jedan, dva na dva, tri na tri.

Fudbalski mečevi se mogu igrati na vreme ili na postignute golove. Vrlo je važno vratiti se na to da je igračka za fudbal u stvari lopta a da se golovi mogu nabaviti po jeftinim cenama. Ovi golovi se mogu montirati na ulici, u dvorištu pa čak i na izletima. Neka vaša deca uživaju igrajući fudbal koristeći prave golove.
spacer