OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

akcija
Dečija igračka Set Doktor - proizvod na akciji

Dečija igračka Set Doktor

cena: 1.140,00 din
990,00 din
akcija
Igračka set za lečenje kućnih ljubimaca Veterinar - proizvod na akciji

Igračka set za lečenje kućnih ljubimaca Veterinar

cena: 1.699,00 din
1.390,00 din
akcija
Igračka set za lečenje kućnih ljubimaca sa korpom - proizvod na akciji

Igračka set za lečenje kućnih ljubimaca sa korpom

cena: 1.898,00 din
1.489,00 din
Doktor set 15 delova

Doktor set 15 delova

cena: 2.590,00 din
novo
Igračka za decu lekarska kolica

Igračka za decu lekarska kolica

cena: 3.887,00 din
prodato
Doktorski set 13 kom

Doktorski set 13 kom

cena: 1.099,00 din
prodato
Doktorski set 9 kom

Doktorski set 9 kom

cena: 1.188,00 din
prodato
Doktorski set 13 komada HELLO KITY

Doktorski set 13 komada HELLO KITY

cena: 1.799,00 din
spacer
Igračke za male doktore

Kao i kada smo govorili o frizerskom poslu i o tome kako deca imaju blago strahopoštovanje prema onima koji se bave ovim zanatom, možemo takođe govoriti i o doktorima. Doktori su za decu u početku najpre neprijatni a miris ambulante i boje doktorskih kaputa i mantila kao i zvuk klompi takođe ostaju veoma usađeni u dečje mozgove do kasnih dana. 

Dakle, ovi poslovi iako nisu slični, bar po uniformi i čekanju u redu za pregled odnosno šišanje, podsećaju jedni na druge. Onda kada deca shvate da doktori nisu samo oni koji po svaku cenu žele da im daju injekcije, ili kada im posle injekcije daju špric za igru, deca shvataju da ovaj posao i nije toliko opasan. A onda postaju veliki ljubitelji ovih zanimanja te ih možemo videti kako ispisuju recepte za lekove svojim zamišljenim pacijentima ili ih šalju na neku drugu kliniku a prozivaju novu mušteriju, U moru raznih imaginacija decu ne treba osuđivati ili sputavati. Treba ih podržati. A kako najbolje podržati mlade doktore koji možda već tim početnim činom kroje sudbinu čitave jedne generacije. Pa tako što ćemo im obezbediti set za lekara. U setovima za male lekare mogu se naći igračke koje oponašaju razne elemente iz ambulante. Takvo se među igračkama mogu naći raznovrsni proizvodi poput doktorskog mantila. Osim toga veoma često se mogu naći i improvizovani aparati za merenje pritiska, daščice za pregledavanje grla ili stetoskopi. Svakako stetoskop u mnogome asocira na posao lekara. Beli mantil u kombinaciji sa stetoskopom može da se korsiti i za brojne maskenbale koji se organizuju u različitim prilikama. 

Doktorski setovi su veoma interesantni svima onima koji ne mogu da se sete pravih poklona za praznike ili rođendane. Veoma je bitno decu razvijati na pravi način  i obezbediti im uslove koji će podstaknuti njihovu maštu. Suzbijanje mašte kod dece može proizvesti i određene frustracije u životu te anksioznost i mnoge druge somatske poremećaje
spacer