OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

spacer
IGRAČKE ZA PLAŽU
Uvek je vreme za igru. Moderna psihologija i pedagogija su u poslednje vreme razmatrale činjenicu da je igra samo jednostavna razbibriga za decu, zato što one zapravo nisu u stanju da učine nešto ‘'konstruktivnije''. Zapravo, sada tvrde da je to ‘'dečiji posao'', i jedan od načina na koji ona upoznaje sebe i svet oko sebe. Deca su u potpunosti zaokupljena igranjem, ono troši njihovu energiju i, iznad svega, ima neosporni uticaj na njihovu ličnost. Pomaže im u sticanju novih veština i utvrđivanju postojećih. Zapravo, osnovna karakteristika igranja je stimulisanje neposrednog osećaja zadovoljstva; brzo pruža zadovoljstvo deci i to ga čini neverovatno privlačnim. Igranje sa decom i posmatranje dece dok se igraju je veoma bitan način za njihovo bolje upoznavanje, praćenje veština dok se razvijaju, kao i njihovih najdubljih osećanja. Takođe predstavlja način na koji roditelji mogu ponovo otkriti koliko je zabavno biti dete i provesti neko vreme u igri. Dok deca postaju starije, postaju i sve više zainteresovane za sve što se događa oko njih, i razvijaju potrebu za zabavljanjem i učenjem mnoštva novih stvari: igračke, koje su na početku predstavljale nešto što su koristile za stvaranje veze sa okolnim svetom, sada postaju važan izvor podataka za njihov razvoj. Hvatanje i bacanje, trešenje i spuštanje, skrivanje i ponovno otkrivanje objekata su samo neki od pokreta ruku koji postaju deo igre. Igranje takođe pobuđuje skup različitih osećanja: od čiste radosti do razočaranja i ponovne radosti. Igranje je, zapravo, način za stvaranje teškoća i nalaženje načina za njihovo rešavanje  u pitanju je zabavan način učenja i sticanja znanja.
Zato svakom roditelju mališana prtljag za odmor mora da sadrži igračke za plažu. Ali pre svega na prvom mestu svakako razmišljajte o bezbednosti deteta. Da bi bezbednost bila potpuna Vaše igračke za plažu kada se radi o plastičnim modelima moraju biti oble i posebno se treba obratiti pažnja da nisu polomljene odnosno oštre iz razloga bezbednosti Vašeg deteta. Gumene igračkeodnosno proizvodi na naduvavanje poput mišića za plivanje, dušeka, čamaca se trebaju prekontrolisati da nisu izbušene ili ispuštaju vazduh. Zbog svega toga najbolje je kupiti novu I proverenu igračku za plažu vašem mališanu, a kod nas je izuzetna ponuda takvih artikla.
Naravno svi se sećamo našeg detinjstva i igranja u pesku sa koficama I lopaticama,mini – ašovima i ostalom rekvizitom koja nam je ulepšavala dane detinjstva. Naravno danas je tehnologija proizvodnje igračaka kao i svega drugog napredovala pa se nemojte začuditi ako se i Vi uz redizajnirane modele igračaka za plažu nađete u pesku sa vašim mališanom i uživate u dečijim đakonijama kao nekad.
Pored setova u kojima se nalaze kofice kojima Vaša deca mogu dap rave dvorce, kućice i kule, plastičnog mini alata koji je proizveden od fine plastike, nalaze se I ostali mnogobrojni setovi poput Tenis-seta sa kojim se možete služiti kako na pesku tako i u vodi, pištolja na vodi i ostalih interesantnih proizvda. 
Zato potražite na našem sajtu sve sto Vam treba da vam dani provedeni na odmoru budu provedeni sa osmehom, jer je Vaše zadovoljstvo naš uspeh.
spacer