OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Girlanda 270 cm 180 grana

cena: 780,00 din
 • Girlanda 270 cm 220 grana 975,00 din detaljnije Detaljnije
 • Girlanda 1.80m Ogrlica

  cena: 1.389,00 din

  Novogodišnja jelka 120cm STANDARD

  cena: 1.424,00 din
 • Novogodišnja jelka 150cm STANDARD 2.324,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka 210cm STANDARD 5.623,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka 240cm STANDARD 7.482,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka 180cm STANDARD rasprodat detaljnije Detaljnije
 • novo
  Podloga za jelku 100cm

  Podloga za jelku 100cm

  cena: 1.439,00 din
  akcija
  Girlanda tvrda 250 cm - proizvod na akciji

  Girlanda tvrda 250 cm

  cena: 3.000,00 din
  1.590,00 din

  Girlanda SUPRA 270 CM

  cena: 1.858,00 din

  Novogodišnja jelka u metalnoj saksiji 45cm

  cena: 2.174,00 din
 • Novogodišnja jelka u metalnoj saksiji 60cm 2.924,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka u metalnoj saksiji 75cm 4.123,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka u metalnoj saksiji 90cm 4.873,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka u metalnoj saksiji 120cm 8.472,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka u metalnoj saksiji 150cm 11.245,00 din detaljnije Detaljnije
 • Torba za jelku 150cm

  cena: 2.250,00 din

  Novogodišnja jelka 120cm BOR

  cena: 2.474,00 din
 • Novogodišnja jelka 150cm BOR 4.483,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka 180cm BOR 5.988,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka 210cm BOR 8.397,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka 240cm BOR 10.481,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka u metalnoj saksiji 60cm SNEŽANA

  cena: 2.624,00 din
 • Novogodišnja jelka u metalnoj saksiji 90cm SNEŽANA 4.273,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka u metalnoj saksiji 120cm SNEŽANA 8.921,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka u metalnoj saksiji 150cm SNEŽANA 11.920,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka 60 cm BELA

  cena: 2.849,00 din
 • Novogodišnja jelka 90 cm BELA 3.948,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnja jelka 60 cm SNEG

  cena: 3.499,00 din
 • Novogodišnja jelka 90 cm SNEG 5.288,00 din detaljnije Detaljnije
 • novo
  Grilanda snežna 270cm

  Grilanda snežna 270cm

  cena: 3.839,00 din

  Jelke novogodišnje i ukrasi za jelke

  Novogodišnje jelke i ukrasi

  Novogodišnji praznici su jedna od prelepih prilika kada jedni drugima poklanjamo puno pažnje, emocije, toplinu i harmoniju u želji da svoje najmilije obradujemo i u Novu Godinu uđemo sa pozitivnom energijom. Osećamo potrebu da praznike provedemo u bliskom i prijatnom društvu kao i da nam ambijent u kome boravimo bude prijatan tokom praznika, kao i da darujemo izvrsne poklone onima koje volimo. 

  Cela atmosfera u Vašoj kući treba biti puna topline, harmonije i mira. Da biste postigli pravu idilu u Vašem Domu tokom praznika,potrebno je pre svega odabrati pravu novogodišnju jelku za Vaš Dom. Ako imate dilemu, ili razmišljate da li da kupite prirodnu ili veštačku novogodišnju jelku. Mi Vam predlažemo da odaberete i kupite prirodnu jelku sa busenom,koju kasnije možete da zasadite, ali ukoliko nemate dvorište, ili pak ne želite iglice svuda po vašoj kući, kupite veštačku jelku koju možete poručiti kod nas. Ono što daje karakter jeste poseban kutak u Vašoj kući, to je jedan poseban i izdvojen deo pripremljen samo za novogodišnju jelku. 

  Kada ste odabrali jelku, preostaje Vam da odaberete i adekvatne ukrase za istu. Preporučujemo da kada birate ukrase za jelku, obavezno obratite pažnju na odabir ukrasa, njihovu količinu, kako ne biste pomešali stilove, prepunili jelku i tako ostavili utisak da niste osoba od stila. Evo nekoliko saveta kako odabrati ukrase i okititi jelku: Osnova ukrašavanja je da prvo propratite redosled kićenja. 

  Prvo postavite novogodišnje sijalice, potom perle, grilande, trake a tek na kraju pojedinačne ukrase. Predlažemo da počnete sa ukrašavanjem od unutrašnjosti ka spolja. Ovakav postupak ukrašavanja načiniće Vašu novogodišnju jelku izuzetno bogatijom, ispunjenijom i ujednačenijom. Najbolje bi bilo odabrati tematiku za kićenje, npr. snežni predeli ( tada ukrasi trebaju biti beli, srebrni, sa puno štrasa, perli, veštačke vate koja odaje utisak napadalog snega) i sijalice trebaju biti jednobojne, obično su toplo žute ili hladno bele, tako da će Vaša novogodišnja jelka izgledati kao prava snežna dolina, ispunjena kristalićima, nekako začarana u kojoj je vreme stalo i koja sa sobom nosi tišinu. 

  Ako se pak odlučite da Vaša novogodišnja jelka odiše toplinom, da podeća na toplotu planinskog kamina, odaberite ukrase toplih boja( žute, zlatne, naranđaste), puno traka od sjajnog papira kako bi emitovale svetlost. Tako će Vaša jelka biti puna topline i davaće prijatanu atmosferu. Za one smelije koji su puni energije, optimizma i koji žele da to prenesu i na svoju novogodišnju jelku, preporočujemo raznobojne ukrase, raznih oblika, što šarenije, raznih veličina sa što više traka i diskoball kugli.Tako će Vaša novogodišnja jelka plesati sa Vama i u punom sjaju ući u Novogodišnje praznike. Naša preporuka za one koji ipak vole sklad i umerenost, biće da odaberu dve boje( recimo zelenu i crvenu, naranđastu i plavu, ljubičastu i žutu, plavu i braon ili ljubičastu i zelenu) i tako naprave sopstven, sveden i usklađen dualizam na jelci.Tako će ostaviti utisak harmoničnosti, odmerenosti i potpune ravnoteže. 

  Pored bogato okićene jelke, bogate trpeze i novogodišnjeg programa, Vaši najmiliji se najviše raduju sadržajem ispod jelke, tj.poklonima. Psiholozi tvrde da svako od nas poseduje pozitivnu stranu ličnosti – bez obzira koliko se razlikujemo među sobom, postoje stvari u kojima smo dosta slični odnosno “isti”. Načinite lep gest i obradujte svoje najmilije. Pokloni mogu biti različiti ali koliko god da su materjalno vredni ili skupoceni, nikada ne mogu nadomestiti osećaj sreće i zadovoljstva, koji se reflektuju kroz osmeh i sjaj u očima. Posebno obratite pažnju na veličinu kutija, onim najmlađima najveće, jer se oni najviše raduju Novoj godini i zato željno iščekuju taj dan. Možete se odlučiti i za interesantne dekorativne čarape, raznih veličina u koje takođe možete staviti poklone za svoje najdraže.Zapamtite da je pored prazničene euforije koja nas očekuje,najvažnije da ostanemo u harmoniji sa sobom i tako na pravi način pokažemo svojim voljenima koliko ih volimo.

  Deca se najviše raduju Novoj godini i zato željno iščekuju taj dan kako bi dobili poklone koji se stavljaju ispod novogodišnje jelke. Deca misle da je poklone domeo deda Mraz.
  Novogodišnji praznici su vezani za ukrašavanje i kićenje jelke. Ako upravo razmišljate da li da kupite prirodno drvo ili veštačko, predlažemo prirodno sa busenom koje kasnije možete zasaditi negde, ali ukoliko odlučite da ipak unesete veštačku jelku u vaš dom, možete je poručiti ovde. 

  Kad ste nabavili jelku, treba još samo da je okitite. Naravno kićenje jelke prepustite najmlađima a Vi im samo pomažite da realizuju svoje ideje. Deca se najviše raduju Novoj godini i zato željno iščekuju taj dan kako bi dobili poklone koji se stavljaju ispod novogodišnje jelke. Deca misle da je poklone domeo deda Mraz i to im je u detinjstvu toliko upečatljivo i veoma se raduju tome.Deda Mraz je važan deo detinjstva. Roditelji uče svoju decu legendama o Deda Mrazu. To su divne priče koje govore o važnosti darežljivosti i poklanjanja, čak i ako su zasnovane na događajima koji se nikada nisu dogodili. Mala deca veruju u Deda Mraza. Ona se raduju dolasku Nove godine, s nestrpljenjem očekujući poklone koje će dobiti baš od deke obučenog u crveno. 

  Da li Deda Mraz stvarno postoji? To pitanje postavljeno je u jednoj anketi na Internetu, gde je čak 66 odsto posetilaca reklo da on zaista postoji i da širi duh Božića i Nove godine širom sveta. Bilo je samo 34 odsto onih koji su odgovorili negativno, verujući da je Deda Mraz ništa drugo do marketinška prevara. Znači, na osnovu ovih rezultata, Deda Mraz ipak postoji. Međutim, većina istoričara i eksperata za folklor veruje da ne postoje pouzdani podaci koji potvrđuju da je Deda Mraz ikada postojao kao čovek. Postoji nekoliko pretpostavki koje ukazuju na to da je njegova životna priča nastala po uzoru na neke paganske bogove koje je preuzela hrišćanska religija.

  Kićenje i dekoracija jelke: Da bi vaša jelka izgledala savršeno, važno je da obratite pažnju na redosled kićenja. Najbolje je da prvo postavite svetleće lampice, posle toga perle, girlande i trake, a tek na kraju pojedinačne ukrase. Predlažemo da ukrašavanje počnete od unutrašnjeg dela ka spoljašnjem. Iako vam to možda deluje kao nevažan savet, verujte da će i te kako uticati na to da jelka deluje bogatije i ujednačenije okićena. Predlažemo Vam da pogledate neke od ukrasa na našem sajtu. Jer mi smo od igle do lokomotive. Kupujte slobodno... I platite jelku kada vam dođe na kućnu adresu.