OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
Kamere gedžeti

Gedžete bismo mogli opisati na vrlo prost način bez posebih objašnjenja i definicija. Gedžeti su najprostije rečeno i najblaže definisano sprave odnosno spravice koje osim što imaju neki zanimljiv izgled imaju i određenu svrhu odnosno upotrebnu vrednost, često i dvojaku. Kamere gedžeti su dakle raznovrsne sprave koje primarno služe u neke svrhe ali osim svoje osnovne funkcije imaju i mogućnost fotografisanja. Ovakvi gedžeti se koriste u razne namene od onih najprofesionalnijih, špijunskih ili detektivskih poslova do najobičnijih ustaljenih životnih situacija. A šta sve može biti kamera gedžet. Pa može se slobodno reći sve i pritom biti u pravu i ne pogrešiti. Kamere se dakle po svojim minijaturnim sposobnostima mogu ugrađivati u bilo koji uređaj ma koliko on bio veliki ili mali. Najpre treba pomenuti da kamera može da se nađe u privesku za ključeve i ovaj se gedžet veoma često koristi. Kamere su u privescima u tom slučaju uvek vama na dohvat ruke jer imate mogućnost da privezak stalno nosite sa sobom na ključevima od stana ili automobila. 

Verovali ili ne, kada govorimo o gedžetima možemo pomenuti i baterijske lampe koje mogu imati funkciju snimanja odnosno slikanja. MP4 plejer je takođe jedan od gedžeta u kome se može naći ugrađena kamerica te vaše ufotografisane momente možete gotovo odmah i videti bez prebacivanja istih na računar ili neko drugo izlazno sredstvo. Ručni sat je takođe podesan za to da se u njega ugradi kamerica što osim što daje elegantan izgled može imati i vrlo veliku upotrebnu vrednost. 

Ručni satovi su naime i najkorišćeniji gedžeti u ovu svrhu. Budite i vi pomalo Poaroovski nastrojeni pa snimajte ili slikajte sebe i prijatelje i onda kada oni to ne znaju. Ove kamerice su veoma praktične i uneće u vaš život raspoloženje i zanimaciju u svakom trenutku. Kamerice gedžeti su čak pogodne i za one koji se bave novinarskim ili tabloidskim poslovima gde mogu poslužiti za izradu tajnih intervjua ili uzimanja izjava ibeleženja stvarnosti.
spacer