OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

novo
Metalna polica 200kg 150x75x30cm

Metalna polica 200kg 150x75x30cm

cena: 3.190,00 din
spacer
Kancelarijske police

Police su deo nameštaja koji najsvrsishodnije štedi prostor u domu, kancelariji, podrumu, magacinu. Forma nameštaja zavisi od ukupnog uticaja estetike i svrhe kojoj služi. Kancelarijske police su police koje se koriste radi pravilnog raspoređivanja kancelarijskog materijala.

Police pripadaju takozvanoj nosilačkoj formi nameštaja. Sastavljene su iz nekoliko vertikalnih podupirača između kojih se uglavnom nalazi poprečna baza. Ponekad se kroz istoriju javljala estetska funkcija podupirača pa su često poprimale izgled životinjskih dogu kako bi se dočarala svrha čvrstog stajanja.

Koliko puta vas je zabolela glava jer ne znate šta ćete sa gomilom registratora ili arhivskih kutija u vašoj kancelariji? Smetaju vam knjige razbacane po stolu, dokumenta i velika količina administrativnih spisa. U takvim situacijama najbolje rešenje je kancelarijska polica. Dozvolite vašem radnom prostoru da "prodiše". Lišite se suvišnog materijala uz neku od mnogobrojnih polica koje nudimo.

Police od drveta ne samo da mogu poslužiti kao svrsishodno pomagalo nego će dati vašem prostoru i stilsku dimenziju. Police sa nekoliko nivoa uštediće vam i prostor i novac i živce.
Police, bilo viseće, bilo stajaće omogući će da na jednom mestu, pregledno poređane najzad imate sve vama bitne spise na dohvat ruke.

Neka red na polici unese mir i sklad i u vaš posao. Kancelarija će vam odisati svežinom koja će klijentima odavati utisak ozbiljnosti i predanosti poslu.

Izbor police svodi se uglavnom na potrošača. Da li ćete se odlučiti za drvo ili metal takođe zavisi od vas.

Police od bukovog drveta važe za jako stabilne police sa izraženom notom gracioznosti.
Bukovo drvo omogućuje prijatnost izgleda ali i veliku izdržljivost. Police se i u domovima koriste za povećanje operativnog prostora i u njih možete selektivno odlagati veliki broj predmeta koji nemaju stalnu upotrebu a ipak svakog trenutka biti svesni gde vam se šta nalazi.

Uštedite prostor, smanjite napetost koristeći onakvu policu koja se najbolje uklapa uz enterijer i funkciju kancelarije.
spacer