OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

% mega popust
Kofer za decu TB11 Spiderman Hero

Kofer za decu TB11 Spiderman Hero

cena: 3.959,00 din
3.190,00 din
akcija
Kofer putni GL-9620 NAVY plavi COLOSSUS - proizvod na akciji

Kofer putni GL-9620 NAVY plavi COLOSSUS

cena: 3.890,00 din
3.190,00 din
akcija
Kofer putni GL-9620 SILVER COLOSSUS - proizvod na akciji

Kofer putni GL-9620 SILVER COLOSSUS

cena: 3.890,00 din
3.290,00 din
novo
Kofer ABS SanRemo zeleni Mali

Kofer ABS SanRemo zeleni Mali

cena: 3.990,00 din
akcija
Kofer putni GL-9624 SILVER COLOSSUS - proizvod na akciji

Kofer putni GL-9624 SILVER COLOSSUS

cena: 4.650,00 din
3.990,00 din
akcija
Kofer putni GL-9624 NAVY plavi COLOSSUS - proizvod na akciji

Kofer putni GL-9624 NAVY plavi COLOSSUS

cena: 4.650,00 din
3.990,00 din
% mega popust
Koferi set + ranac za decu Frozen II

Koferi set + ranac za decu Frozen II

cena: 5.899,00 din
4.490,00 din
novo
Kofer ABS SanRemo zeleni Srednji

Kofer ABS SanRemo zeleni Srednji

cena: 4.590,00 din
akcija
Kofer putni GL-9628 SILVER COLOSSUS - proizvod na akciji

Kofer putni GL-9628 SILVER COLOSSUS

cena: 5.490,00 din
4.590,00 din
akcija
Kofer putni GL-9628 NAVY plavi COLOSSUS - proizvod na akciji

Kofer putni GL-9628 NAVY plavi COLOSSUS

cena: 5.490,00 din
4.590,00 din
% mega popust
Koferi set + ranac za decu TB12 Spiderman

Koferi set + ranac za decu TB12 Spiderman

cena: 5.400,00 din
4.590,00 din
novo
Kofer ABS SanRemo zeleni Veliki

Kofer ABS SanRemo zeleni Veliki

cena: 5.490,00 din
% mega popust
Koferi set 3 kom Cairo Sazio

Koferi set 3 kom Cairo Sazio

cena: 6.690,00 din
5.790,00 din
spacer
Koferi za put, putne torbe, torbe za putovanja

Pre 100 godina sa koferima su ratnici išli na front. Tu bi se stavilo nešto za ličnu higijenu, malo toplih vunenih stvari za velike zime i rezervna košulja ili čizme ko je šta imao. Bili su uglavnom pravougaonog oblika i tamnih boja a posebno su bili u upotrebi tamno braon. Taj jedan kofer se u prosečnim porodicama čuvao kao relikvija i kad bi se borac, vratio kući taj kofer bi dobio namenu ako neko od ukućana ide u drugi grad ili mesto u posetu dragim ljudima, on bi poneo taj isti kofer sa neophodnim stvarima lične potrebe i poklonima za onoga kod koga se putuje.

Naravno kad su prošli Veliki i Drugi svetski rat počela je obnova svih zemalja učesnica ratova i samim tim ekonomski razvoj istih. A sa ekonomskim razvojem došao je i bolji standard naroda, koji je počeo da putuje i obilazi druga mesta i gradove. Nravno ko god je pošao na putovanje od nekoliko dana, morao je da ima prikladnu torbu gde bi mu stale osnovne zamenske stvari i nešto od garderobe u zavisnosti od vremenskih uslova. Naravno za to su bili potrebni koferi i on je počeo masovno da se koristi za putovanja.

Onda je neko pametan, izmislio kofer na točkiće kako bi olakšao ljudima a posebno slabijem polu, da se ne zamara vukući kofere u kojima je moglo da stane i 20 ili 30 i više kilograma garderobe i ostalih stvari. Kako se svet razvijao tako su se i rodili poznati brendovi za proizvodnju kofera koji su bili napravljeni do perfekcije i koji su bili kvalitetni i za razne namene i putovanja. Mi smo se potrudili da Vam ponudimo što veći izbor i da naglasimo da na žalost se ne isplati skupo plaćati kofer, zbog činjenice da su putni koferi često izloženi lošem vremenu i grubom postupanju aviokompanija prilikom transfera tih kofera od čekiranja do aviona. Najbolje je kupiti više vrsta kofera po dimenziji a po srednjoj ceni, kako bi ste zadovoljili potrebu i kako Vam ne bi bilo žao ako Vam se kofer ogrebe ili izguli prilokom manipulacije u transportu. Da napomenemo da i tu možete da se obezbedite i pre putovanja kofer dodatno zaštitite nekom folijom. Pored toga skupi koferi imaju svoje platnene i zaštitne futrole koje sprečavaju fizička oštećenja.

Pored ove priče o koferima dužni smo i da Vam ukažemo na čovekovu potrebu za putovanjima, stoga ne oklevajte nego svako slobodno vreme iskoristite da sami ili sa dragim osobama obiđete interesantna mesta kako u našoj Srbij tako i u drugim destinacijama koja nude turističke agencije. Ne zaboravite da je mnogo povoljnije da putujete na more ili na neki odmor ako unapred znate svoje slobodno vreme i nekoliko meseci ranije rezervišete svoje putovanje, jer tako Vas sve košta mnogo jeftnije. Tako Vam je i sa putovanjem avionima ali i bilo kojim putovanjem - što ranije to jeftinije. Pored toga moramo da Vam ukažemo na to da dimenzije kofera i težine istih morate prilagoditi pravilima prevoznika, pa će te morati dodatno da platite za kofer koji je teži od propisane težine ili koje je veći od propisanih gabarita koje je objavila na primer avio kompanija kao prevoznik. Da znate da je Air Serbia propisala dimenzije za ručni prtljag koji može da se unese u avion i spremi u pretinac iznad putnika  ato je dimenzije kofera : 40 × 20 × 55cm dužina x širina x visina i težina do 8 kg. Naravno svaki avioprevoznik daje svoje dimenzije kofera koji su ručni prtljag pa se pre putovanja na sajtu avioprevoznika upoznajte sa dozvoljenim dimenzijama i težinama kofera koji može da se klasifikuje u ručni prtljag i unese u avion.

Nudimo Vam kvalitetne i kofere za putovanja po povoljnim cenama. Takođe, kada na našem sajtu vidite natpis koferi - akcija požurite sa kupovinom jer su tada cene najpovoljnije. Možete nas pozvati i naručiti telefonom bilo koje putne torbe ili sami putem registracije poručiti željeni kofer. Bićemo srećni da Vas uslužimo jer znamo da je naš kofer namenjen Vašoj sreći i putovanju. Koferi za decu su veoma popularni jer uglavnom izgledaju živopisno i prilagođeni su uzrastu.Putujte i upoznajte nove krajeve i ljude, to je najveće bogatstvo.
spacer