OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
novo
Dečija kolica Model 400 MINI - proizvod na akciji

Dečija kolica Model 400 MINI

cena: 4.354,00 din
3.690,00 din
prodato
Kolica za bebe 8816 BERTONI

Kolica za bebe 8816 BERTONI

cena: 1.500,00 din
prodato
Kolica Little Stars Blue Baby Boss

Kolica Little Stars Blue Baby Boss

cena: 2.640,00 din
prodato
Kišobran kolica plava Glory Bike

Kišobran kolica plava Glory Bike

cena: 2.899,00 din
prodato
Kišobran kolica crvena Glory Bike

Kišobran kolica crvena Glory Bike

cena: 2.899,00 din
prodato
Kolica 6m+ Vista Blue Baby Boss

Kolica 6m+ Vista Blue Baby Boss

cena: 3.599,00 din
prodato
Kolica 6m+ Vista Red Baby Boss

Kolica 6m+ Vista Red Baby Boss

cena: 3.600,00 din

Kolica za bebe i decu

Dečija kolica

Jedan od najvažnijih delova opreme za bebu, pored kreveca, svakako su kolica. Jer, u njima će beba provoditi mnogo vremena, od rođenja,pa do godinu-dve i duže. Zato je bitno da otvorite četvore oči kada nabavljate “prevoz” za bebu. I zbog dečije udobnosti i sigurnosti, a i zbog lakoće korišćenja. Iako na tržištu ima mnogo vrsta i modela po veoma šarolikim cenama, postoje neki uslovi koje svaka dobra kolica treba da ispunjavaju. Najbitnije je da dečija kolica budu bezbedna, i naravno da budu kvalitetna i dobro izdizajnirana. Neophodno je da dečija kolica imaju tri položaja (ležeći, polusedeći i sedeći), da biste i tek rođenu bebu mogli da stavite u njih. Bitno je, takođe, da se položaji lako i jednostavno podešavaju. 

Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor dečijih kojlica u prodaji po povoljnim cenama i uslovima. Svi proizvodi sa našeg sajta uključujući dečija kolica, prodaju se i isporučuju na kućnu adresu.

Ma koliko da su teža kolica stabilnija, treba imati u vidu da mame veći deo dana provode same s bebom ili blizancima, da im preteška kolica otežavaju kretanje. Najbolje su se pokazala kolica za decu od aluminijumskih legura, jer su i lagana i čvrsta. Obavezno isprobajte kolica u prodavnici, probajte da ih vozite ravno i u stranu, Pogledajte da li se i prednji i zadnji točkovi rotiraju i da li se zaglavljuju. Najbolje je ako se točkovi rotiraju u svim pravcima, jer ćete po potrebi moći da ih skrenete jednom rukom. Lakoća sklapanja možda je jedan od najvažnijih preduslova za kupovinu. Ako vam za sklapanje kolica trebaju dve ruke, gde će za to vreme da bude beba?  Ogromna prednost dečijih kolica je lako sklapanje, poželjno je da to može da se uradi jednom rukom, i da je jednostavno. Bilo bi dobro da se podešavaju jer nije prijatno duže voziti kolica u pognutom položaju. Takođe, dobro je ako su na dečijim kolicima ručke podesive tako da beba može da gleda u vas dok se vozi (ovo je naročito korisno u periodima kada dete odbija da bude duže u kolicima), a može da se okrene i suprotno. 

Postoje i kolica za decu u kojima su ručke spojene, što je takođe korisno, jer olakšava manevrisanje. Kod materijala je najbitnije da se presvlaka jednostavno skida i vraća na kolica. Takođe je poželjno da uz presvlaku nisu prikačeni metalni ili drugi delovi koji bi otežali njeno pranje i održavanje. Izbor boja i dezena je na vama. Korpa:Iako bebi ne znači mnogo, korpa je, bar za roditelje, veoma važan deo kolica – tu treba da stane bebi torba s presvlakom, kremom, vlažne maramice, voda, užina. Bitno je da su kaiševi dovoljno dugi da se mogu podešavati, kao i da se vezuju u “pet tačaka”. Mehanizam na kaiševima treba da se relativno lako otvara, ali ne toliko lako da se dete samo odveže. Bezbednost u kolicima. Čim malo poodrastu, bebe najčešće postaju vrlo nemirne i radoznale, pa prilikom kupovine kolica treba voditi računa i o njihovoj bezbednost. Evo nekih stvari na koje treba da obratite pažnju još u prodavnici, kako bi vaša beba ili blizanci bila potpuno bezbedna. Na našem sajtu ćete pronaći veliki izbor kvalitetnih dečijih kolica za bebu ili kolica za blizance, koja će obradovati vas i vaše mališane! 

Na vreme obezbedite najbolja kolica za Vaše najmlađe, kako bi ste uživali u popodnevnim šetnjama! Jedna od najčešce korišćenih stvari nakon rodenja deteta su dečija kolica. Danas na tržistu postoji mnogo različitih kolica za decu, pa za roditelje moze biti vrlo naporno birati kolica za njihovu bebu.Mesto stanovanja,uzrast deteta,broj dece u porodici I mesta na koja cete ici,vazni su cinioci koje treba uzeti u obzir prilikom odlucivanja koja kolica kupiti. Prilikom kupovine kolica,uvek mislite na budućnost. 

Vaša mala beba ubrzo ce biti veća i teža. Kupite kvalitetnija I skuplja kolica, ako cete ih koristiti do detetove treće godine. Bez obzira na to koju marku kolica kupujete ( Bertoni, Per Perego, Pali, Primebebe ili neka druga ) ,trebali biste obratiti pažnju na sledeće karakteristike: položaj sedištavisina ručkilakoća sklapanja kolicasigurnosni pojasevijednostavno rukovanjevelicina sklopljenih kolicatočkovimaterijal od koga su napravljenakolica , krov,korpa I vodootporni pokrivač za noge , tezina. Možete kupiti nekoliko različitih oblika kolica za decu: 
Kolica kod kojih se sedište može spustiti u potpuno ležeci položaj. Kolica s korpom za novorodjenče. Kolica u kombinaciji sa auto-sedištem. Kišobran kolicaKolica za blizance. Kolica na tri točka.
Kod nas možete pronaći dečija kolica za sve uzraste po povoljnim cenama