OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Foto relej PROSTO

cena: 359,00 din

Senzor pokreta PIR-90B/BK PROSTO

cena: 653,00 din
 • Senzor pokreta PIR-90B/WH PROSTO 653,00 din detaljnije Detaljnije
 • Spoljašnja senzorska lampa crna L 585 S Steinel

  cena: 5.243,00 din
 • Spoljašnja senzorska lampa bela L 585 S Steinel 5.243,00 din detaljnije Detaljnije
 • Senzorska lampa RS 107L Steinel

  cena: 17.750,00 din
 • Senzorska lampa RS 110L Steinel 18.522,00 din detaljnije Detaljnije
 • Senzorska lampa RS 108L Steinel 19.603,00 din detaljnije Detaljnije
 • prodato
  Senzor pokreta PIR39/WH

  Senzor pokreta PIR39/WH

  cena: 799,00 din
  prodato
  Senzor pokreta PIR28A/WH PROSTO

  Senzor pokreta PIR28A/WH PROSTO

  cena: 1.000,00 din

  Lampe senzorske

  Lampe senzorske

  Govorili smo o tome kakve sve lampe mogu biti i došli do zaključka da postoje lampe koje imaju funkciju osvetljavanja na različitim mestima kao što su baterijske lampe. Osim njih postoje akumulatorske lampe ili sobne lampe. Ulične i stone lampe su takođe jedna od kategorija lampi. Lampe koje se po svemu sudeći najviše istuču po inovacijama i funkciji jesu upravo lampe o kojima je ovde reč To su takozvane senzorske lampe. 

  Senzori su uređaji koji registruju određene promene i imaju funkciju da obaveste ljude ili neke druge uređaje o tim promenama. Senzori mogu da reaguju na pokret,temperaturu ili bilo kojie druge vizičke i hemijske karakteristike. Senzorske lampe su lampe koje se koriste ponekad i u alarmantne svrhe tj. kao upozorenje. Senzorske lampe reaguju na pokret odnosno prisustvo ljudi, životinja ili bilo čega što se kreće. Senzorske lampe se dakle uključuju uz pomoć određenih pokreta i idealne su za postavljanje u eksterijeru. Ove lampe su pogodne za osvetljavanje dvorišta. Moderni dizajn i kvalitetno staklo omogućuje izdržljivost ali i lepo uklapanje lampi u eksterijer kuća, zgrada ili bilo kojih drugih objekata. Stakla ovih lampi su estetski dovedena do savršenstva a što se kvaliteta tiče tu nema razloga za brigu. Ove lampe su osim što imaju funkciju uštede energije veoma pogodne iz bezbedonosnih razloga. Ukoliko posedujete ovakvu lampu mnogo su manje šanse da vam se bilo ko nepoželjan približi kući ili dvorištu. 

  Ove lampe imaju upozoravajuću funkciju kako kod onih koji ih imaju tako i kod onih nepoželjnih gostiju. Lampe se postavljaju veoma lako a dovoljno je samo da imate određeni dovod struje prema drvorištu. Lampe imaju funkciju osvetljavanja životnog prostora samo onda kada ste vi u okolini. Lampe registruju pokrete uz pomoć senzora i na taj način se uključuju. Ovakve lampe su odlične i za osvetljavanje magacina ili nekih prostorija industrijskog tipa, jer će se okolinu uvek skrenuti pažnja na prisustvo određenog lica u neposrednoj blizini. Lampe se naravno mogu podešavati i za konstantno svetljenje pa mogu biti od dvojake koristi.