OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
akcija
Dečiji motor na akumulator TS-311A BMW GS - proizvod na akciji

Dečiji motor na akumulator TS-311A BMW GS

cena: 22.440,00 din
20.990,00 din
prodato
Motor dečiji plavi Glory Bike

Motor dečiji plavi Glory Bike

cena: 5.499,00 din
prodato
Motor dečiji crveni Glory Bike

Motor dečiji crveni Glory Bike

cena: 5.499,00 din

Motori za decu na akumulator

Motori na akumulator

Motori na akumulator za decu su električni motocikli ili skuteri dizajnirani posebno za dečju vožnju. Ovi igrački motori omogućavaju deci da dožive vožnju sličnu vožnji pravog motocikla, ali su prilagođeni za njihovu bezbednost i zabavu. Evo nekoliko stvari koje treba razmotriti prilikom odabira motora na akumulator za dete:

Veličina i uzrast: Motori na akumulator dolaze u različitim veličinama i kapacitetima, pa odaberite model koji je odgovarajuće veličine za uzrast vašeg deteta. Postoje manji modeli za mlađu decu i veći modeli za stariju decu.
Brzina: Većina motora na akumulator za decu ima više brzina ili podešavanja brzine kako bi se prilagodili uzrastu i veštini deteta. Pobrinite se da izaberete odgovarajuću brzinu za vaše dete, uzimajući u obzir njihove sposobnosti i iskustvo.
Sigurnosne karakteristike: Sigurnost je od suštinskog značaja, pa proverite da li motor ima sigurnosne pojaseve, kočnice i svetla. Takođe, razmislite o zaštitnoj opremi poput kacige, rukavica i štitnika za laktove i kolena.
Kapacitet akumulatora: Dužina vožnje motora na akumulator zavisi od kapaciteta akumulatora. Veći kapacitet znači dužu vožnju, pa razmotrite koliko vam je važno produžiti vreme vožnje.
Teren: Razmotrite teren na kojem će dete voziti motor. Ako će se voziti po neravnom terenu ili travnatom terenu, izaberite model sa snažnijim motorom i većim točkovima za bolju vuču.
Daljinski upravljač: Neki modeli dolaze s daljinskim upravljačem za roditelje, koji omogućava nadzor vožnje deteta, što može biti korisno za manju decu ili za situacije kada je potrebno preuzeti kontrolu.
Cena: Razmislite o budžetu koji ste spremni izdvojiti za motor na akumulator za dete i izaberite model koji odgovara vašim finansijskim mogućnostima.
Kao i kod svake druge igračke, pre kupovine pročitajte recenzije i informacije o proizvodu kako biste bili sigurni da odaberete odgovarajući motor na akumulator za svoje dete.