OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
prodato
Novčanik SOHO DAKINE

Novčanik SOHO DAKINE

cena: 1.499,00 din
prodato
Novčanik PAYBACK DAKINE

Novčanik PAYBACK DAKINE

cena: 1.699,00 din
prodato
Novčanik SOHO 5010800817 DAKINE

Novčanik SOHO 5010800817 DAKINE

cena: 1.699,00 din

Novčanici

Kožni novčanik je popularan i funkcionalan dodatak za čuvanje novca, kartica, ličnih dokumenata i drugih sitnica. Kožni novčanici su cenjeni zbog svoje izdržljivosti, estetskog izgleda i luksuznog osećaja. Ovdje su neki od aspekata koje treba uzeti u obzir pri odabiru kožnog novčanika:
Vrsta kože: Kožni novčanici mogu biti izrađeni od različitih vrsta kože, uključujući teleću kožu, goveđu kožu, jelenju kožu ili egzotične kože poput krokodilske ili pitonske. Vrsta kože utječe na izgled i cijenu novčanika.
Dizajn: Kožni novčanici dolaze u različitim dizajnima i veličinama. Možete odabrati klasični jednostavni model ili novčanik s više pregrada, džepova i pregrada za kartice. Dizajn također uključuje boju i dekorativne detalje.
Kvaliteta izrade: Obratite pažnju na kvalitet izrade. Šavovi trebaju biti čvrsti, a ivice dobro obrađeni kako bi novčanik bio izdržljiv i trajao dugo.
Dimenzije: Odaberite veličinu novčanika koja će zadovoljiti vaše potrebe. Manji novčanici su pogodniji za nošenje u džepu, dok veći modeli mogu primiti više stvari.
Sigurnost: Neke kožne novčanike opremaju dodatnim sigurnosnim dodacima kao što su patent zatvarači ili kopče za sprečavanje gubitka stvari.
Cena: Kožni novčanici variraju u ceni zavisno o vrsti kože, marci, dizajnu i kvalitetu. Postavite budžet i potražite novčanik koji se uklapa u vaš budžet.
Marka: Poznate marke često nude visokokvalitetne kožne novčanike s garancijama na izdržljivost.
Kožni novčanik je praktičan i elegantan dodatak koji može trajati dugi niz godina ako se pravilno održava. Odlučite se za novčanik koji odražava vaš osobni stil i potrebe.