OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

prodato
Mini RC wheel robot

Mini RC wheel robot

cena: 1.950,00 din
prodato
Mini motor na daljinsko upravljanje

Mini motor na daljinsko upravljanje

cena: 1.990,00 din
prodato
Robosapiens mini 8085 WOW WEE

Robosapiens mini 8085 WOW WEE

cena: 2.159,00 din
prodato
Roborover mini WOW WEE

Roborover mini WOW WEE

cena: 2.399,00 din
prodato
Tribot mini 8152 WOW WEE

Tribot mini 8152 WOW WEE

cena: 2.759,00 din
prodato
Roboraptor mini WOW WEE

Roboraptor mini WOW WEE

cena: 3.199,00 din
prodato
Kamion zbacivač diskova Maisto

Kamion zbacivač diskova Maisto

cena: 5.990,00 din
prodato
Robot ulični borac MAISTO

Robot ulični borac MAISTO

cena: 5.990,00 din
spacer
Ostala vozila na daljinsko upravljanje

Pošto su kao posebne kategorije navedeni automobili, terenska vozila odnosno takozvani džipovi, motori i mnoge druge igračke može se reći da su nesvrstana ostala ona vozila koja ne mogu baš da se karakterišu. Naime, među ostalim vozilima na daljinsko upravljanje mogu se naći vozila poput kamiona, vojnih ratnih vozila ili naprava za rad kao što je viljuškar. Ova vozila dočaravaju svakodnevni ili vanredni svakodnevni život pa su ina zaslužila da uđu u industriju igračaka. Kako su kamioni vrlo slični automobilima na daljinski ne mora se mnogo o njima pričati. 

Kamioni uglavnom imaju domet do dvadesetak metara. Njihova blaga prednost u odnosu na automobile može biti ta što su krupnije igračke i može pospešiti razvijanje mašte u nekom malo drugačijem smeru. Zapravo- kamioni nisu samo vozila, kamioni su transportna vozila. Upravo to može deci biti interesantno. Dugačka prikolica u kojoj mališani u svom zamišljenom svetu mogu da prevoze raznu robu samo su jedna od prednosti kamiona. Stvar gotovo istovetno stoji kada su u pitanju viljuškari na baterije.

Ipak, jedan predmet će se sigurno isticati kada su ostala vozila transportnog ili ratnog tipa u pitanju. To je svakako tenk. 

Šta je to tenk? Tenk je teško oklopno vozilo koje je naoružano i koristi se kao borbeno vozilo. Ako su vaša deca pomalo militaristički nastrojena i sviđa im se takav način razvijanja mašte ovo je prava stvar za njih. Tenk predstavlja glavno strateško i taktičko oružje u kopnenoj vojsci. Tenk je gospodar artiljerije. Tenk se kao vojno vozilo pojavio u Prvom svetskom ratu a prvi su ga koristili vojnici britanske vojske. Služio je za probijanje utvrđenih rovovskih položaja. Tenk je u kombinaciji sa vazduhoplovima napravio revoluciju u taktikama ratovanja pa su ga koristili i Nemci u toku Drugog svetskog rata. 

Nemci su tenk doveli do savršenosti. Danas se mogu nabaviti replike raznih tenkova i različite proizvodnje. Maskirni dizajn mu doprinosi uverljivosti. Kupola tenka sa pucaljkom se može pokretati a i moguće je savladavanje prepreka na putu. Sve u svemu tenk je odlična igračka koja ipak nije namenjena vrlo maloj deci i nije preporučljivo izlagati je mokrom terenu.
spacer