OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

akcija
Podloška za tastaturu Crystals Gel-crna-Fellowes - proizvod na akciji

Podloška za tastaturu Crystals Gel-crna-Fellowes

cena: 2.370,00 din
2.222,00 din
akcija
Držač tastature DeLUXE sa odmaračem zgloba Fellowes - proizvod na akciji

Držač tastature DeLUXE sa odmaračem zgloba Fellowes

cena: 8.184,00 din
7.673,00 din
spacer
Podloška za tastaturu

Ukoliko se bavite poslovima koji iziskuju često kucanje na tastaturi  nije isključeno da će vam se posle nekog vremena javiti bolovi u zglobovima šake ili čak žiljevi na zglobnom delu dlana. Ukoliko želite da iz preventivnih razloga sprečite nastajanje žuljeva ili bolova pravo rešenje za sve vas je podloška za tastaturu. Šta ona naime predstavlja? Podloška za tastaturu je nastavak koji se na tastaturu montira vrlo prosto a mekši je od podloge na kojoj uglavnom tastature bivaju postavljane.

Podloške za tastaturu se prave u najrazličitijim bojama pa nemate potrebe da brinete da li će se ukopiti u vaš inventar. U svakom slučaju i ako ste ljubitelji šarenila postoje proizvodi koji će vam privući pažnju. Reč je o raznim šarenim podloškama koji daju vašem radnom prostoru više sjaja. Ipak vratimo se na osnovnu funkciju podložaka za tastaturu. Uglavnom su one napravljene od sunđerastog materijala ili čak gume i meke plastike koja je ispunjena gelom. Gel će omogućiti da vaše ruke prijatno prionu uz tastaturu bez oštrih bolova koji se posle dugog kucanja mogu javiti. Gel ima samopodešavajuću mogućnost pa svakome ko koristi podložak oblikuje svoje mekano postolje onako kako anatomija ruke korisnika uslovno rečeno naredi.

Upravo smanjenje ukupnog pritiska na ručni zglob i smanjenje umora predstavljaju osnovnu funkciju ovih veoma jeftinih a korisnih naprava.

Što se tiče održavanja samog predmeta tu nema razloga za brigu. Održavanje higijene je veoma prosto, toliko da možete čistiti i vlažnom maramicom ili krpom. Umirujuće dejstvo ovog predmeta čak i posle napornih časova rada na računaru je veliko. Vaša je dužnost da obezbedite svom telu prijatan ugođaj te nema potrebe da razmišljate da li da sebi nabavite jedan podložak za tastaturu.

Materijal koji čini podloške je dizajniran tako da vaša ruka ne klizi dok radite već se uklapa u penastu mekoću ovog zaista korisnog predmeta. Neka vaš posao na računaru dobije novi smisao i bude prijatniji uz anatomski oblikovane ergonomske podloške za tastaturu.
spacer