OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

spacer
Držači za suncobrane - postolja za suncobrane

Došlo je leto a sa njim i više lepih i sunčanih dana. Osim toga sve je više odlazaka na plažu, sedenja u bašti i dvorištu ili pokraj bazena. Sve je idealno ali brzo shvatite da vam koža izgara od sunca a sa svih strana trešte reklame o zaštitnim faktorima i o štetnosti UV zračenja. Onda se zapitate pa kažete sebi da bi se možda valjalo malo i zaštititi od Sunca. I kada sve to shvatite već ste dobili opekotine po telu i naredne dane provodite mažući se kiselim mlekom u sobi. Shvatate da iz godine u godinu pravite istu grešku. Suncobrani vam stoje negde u zapećku, u podrumu ili na tavanu i ne iznosite ih jer nemate adekvatno postolje za njih. Ne ide da na svakom mestu kopate rupu kako biste postavili suncobran. A onda se setite da postoji rešenje i za vas. 

Rešenje se zove www.odigledolokomotive.rs i odeljak bašta i dvorište. I tu svakako nađete raznovrsna postolja za suncobrane po veoma jeftinim cenama. A onda krenu kiše i jesen. Da vam se ovakve stvari ne bi ponavljale i događale sada kada je proleće na pragu, organizujte se na vreme. Postolja za suncobrane mogu biti pravljena od raznih materijala. Suncobrani predstavljaju fizičku zaštitu od sunca koja u vidu cirade odnosno tende štiti one koji su pod njim. Plastično postolje za suncobrane jedno je od najkorišćenijih postolja. 

Ukoliko imate bazen ili privatnu plažu takođe valja obezbediti veliki broj postolja za suncobrane kako bi vaši gosti bili zadovoljni. Dimenzije plastičnih postolja su oko pola metra. kvadratna. Težina ne prelazi jedan kilogram. No svakako to ne bi trebalo da vas brine. Ono što ovim postoljima daje težinu jeste posebna šuplja pregrada u koju možete usuti vodu ili pesak. 

Prečnik cevi suncobrana koji staje u ova postolja može biti različit jer su postolja sklona podešavanjima. Držači suncobrana mogu biti pravljeni i od betona ali je njihova konstrukcija manje mobilna i više je namenjena fiksiranom postavljanju suncobrana.
spacer