OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Brizgaljka 10mm HG 350/360/HL-STICK Steinel

cena: 1.124,00 din
 • Brizgaljka 40mm HG 350/360/HL-STICK Steinel 1.124,00 din detaljnije Detaljnije
 • Nastavak reducir 9mm Steinel

  cena: 1.180,00 din
 • Nastavak reducir 14mm Steinel 799,00 din detaljnije Detaljnije
 • Nastavak reducir 20mm Steinel 799,00 din detaljnije Detaljnije
 • Pribor za pištolje za vreo vazduh

  Pribor za pištolje za vreo vazduh

  Ukoliko sa strane bez određenog kritičkog stava pogledamo na naslov ove kategorije možda shvatimo da je apsurd umešao svoje prste. Ipak, ukoliko samo zastanemo i zapitamo se čemu nam sve može služiti vreo vazduh videćemo da nimalo nije uzaludno govoriti o priboru a najpre o pištoljima koji emituju vreo vazduh. Koliko god zvučalo kao izmišljanje tople vode, pištolji na vreo vazduh su veoma korisne naprave koje svoju primenu imaju na širokom polju i u najrazličitijim oblastima zanatsva, proizvodnje, čišćenja ili održavanja kuće. 

  Kolika je zapravo primena vrelog vazduha nemoguće je čak i reći. Toliko je ideja koje mogu iskoristiti vreli vazduh kao alat da je gotovo izlišno govoriti o svim primenama vrelog vazduha. Ipak, vredi pomenuti samo poneku od primena kako bi se na najbolji način opravdao ovaj izum i kako bi se ilustrovali i primerima poktrepili svi oni poslovi koji se mogu obavljati uz pomoć ove fantastične naprave. Pištolj za vreli vazduh se dakle može koristiti najpre u zanatstvu i to tamo gde je potrebno određene šrafove koje je zub vremena uzeo pod svoje, odvojiti od matice ili prostim jezikom rečeno odšrafiti. Kada šrafovi “zapeknu” veoma je korisno iskoristiti paru odnosno vreli vazduh koji se omogućiti da korozija popusti i da se šrafovi odvoje. 

  Kako se tela na toploti šire a na hladnoći skupljaju pogodno je koristii temperaturnu razliku u razne svrhe. Može se reći da je najšira primena vrelog vazduha i u poslovima koji se tiču higijene. Naime, čišćenje uz pomoć vrelog vazduha je takođe jako brzo i efikasno. 

  Da bi se ove procedure obavljale brže često je potrebno usmeravati mlaz vazduha direktno do mesta koje se tretira. Pištoji za vreo vazduh zapravo regulišu količinu vazduha kao i smer a da bi se to podiglo na viši nivo koriste se razni usmeravači vazduha koji spadaju upravo u ovu kategoriju. Pištolji na vreo vazduh mogu imati rasprahivače vrelog vazduha ili usmeravač koji vazduh šalje velikom gustinom do određenog cilja. Svi oni alati koji se smatraju delovima ili priborom za pištolje za vreli vazduh mogu se naći po povoljnim cenam i veoma su upotrebljivi.