OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

Zamka za miševe

Zamka za miševe

cena: 459,00 din
Rasterivač miševa i pacova 80 m2 - SILVERLINE

Rasterivač miševa i pacova 80 m2 - SILVERLINE

cena: 5.890,00 din
  • Rasterivač miševa i pacova 80m2 -SILVERLINE rasprodat detaljnije Detaljnije
prodato
Zamka za pacove

Zamka za pacove

cena: 559,00 din
prodato
Rasterivač glodara i buba USR4

Rasterivač glodara i buba USR4

cena: 1.699,00 din
spacer
Rasterivači glodara

Glodari predstavljaju jednu od najvećih podgrupa koja spada u red sisara. Glodari ili latinski Rodentia su skupina koja broji čak 2.270 vrsta. Taj broj predstavlja 42 % svih svetskih sisara. Oni se mogu naći na najrazličitijim područjima i spremni su da prežive u veoma varijabilnim životnim uslovima. Naravno postoje mnoge vrste glodara koje su specifične samo za određene krajeve pa na osnovu toga i varira njihov oblik i veličina. Mogu biti od 6cm dužine i 7g težine kao što je afrički patuljasti miš pa do čak 130 cm dužine i oko 45 kg kao što je kapibara. Najčešće su manjih veličina a na području koje je karakteristično za naše životne uslove ne javlja se veliki broj glodara. Ipak glodara ima a najkarakterističnije vrste su miševi, pacovi i krtice. Osnovna osobina ovih životinja, po kojoj su naime i dobili ime jeste vilicica i povećani sekutići gornje i donje vilice.  

Upravo zahvaljujući vilici glodari predstavljaju najveći problem po ljudstvo. Svojim zubima neretko mogu pregristi kako hortikulture koje ljudi gaje tako i one plodove savremene civilizacije kao što su kablovi ili creva za vodu. Dok su krtice kritične u baštama i poljima, miševi i pacovi vrebaju u podrumima, ostavama itd. Da biste se rešili ovih štetočina potrebno je obezbediti se na vreme.  

Ono što će sigurno pomoći da se ratosiljate ovih nimalo prijatnim za oko životinja jesu rasterivači glodara i insekata. To su uređaji koji detektujuprisustvo ovih životinja. Na osnovu detektroa oni mogu funkcionisati na različite načine. Poneki rasterivači koriste neprijatne mirise ili gasove koji sami po sebi udaljavaju glodare od izvora. 

Domet koji pojedini uređaji pružaju kreće se od nekoliko do nekoliko desetina metara. Postoje uređaji koji rasteruju glodare i na zvučnoj bazi. Ukoliko vam je potrebno da se rešite ovih dosadnih štetočina onda su rasterivači pravi proizvodi za vas. Dakle, rasterivači će vam omogućitzi da osim što se rešavate glodara ostajete humani i milosrdni prema životinjskom rodu. Za vas je najbolje da se ove životinje drže podalje od vašeg životnog prostora.
spacer