OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
webni social1
webni social2
akcija

Set pneumatskih alata za kompresor LPZ 7 Metabo

cena: 8.610,00 din
8.093,00 din
akcija

Flex Ekscentar šlajferica ORE 5-150 EC

cena: 45.209,00 din
42.948,00 din
akcija

Stepenasta burgija HSS prihvat 8 mm Ø 4-20 WOLFCRAFT

cena: 4.842,00 din
4.190,00 din
akcija

Ručna kružna testera 2100W 5103R MAKITA

cena: 78.290,00 din
73.990,00 din
Pretraga
korpa0

Rešo i mini pećnice

REŠOI I MINI PEĆNICE - ŠPORETI

Danas nijedna kuhinja niti dom, ne može da se zamisli bez pećnica, mini pećnica, mini šporeta, pekača, rešoa na kojima domaćica kuće sprema ukusne obroke za svoje najmilije. Odaberite mini pećnicu ili rešo, shodno vašim navikama - razni modeli koje možete pronaći na našem sajtu, će vam olakšati spremanje hrane, ali i smanjiti troškove. Odaberite kvalitetan rešo i mini pećnicu, i učinite da vaše kuvanje postane prava zabava i zadovoljstvo. Rešoi na struju imaju 2 ringle i to jednu manju i jednu veću. 

Uz posuđe odgovarajuće veličine, ovakva grejna tela obezbeđuju da se toplota (odnosno električna energija) iskoristi na najbolji način. Ringle su nezahvalne za čiščenje, ali zbog izdignutih ivica ploče iskipelo mleko neće iscureti na pod. Takođe,su jeftinije za popravku ili zamenu. Rešoi su veoma praktični, jer su lagani i mogu se preneti svuda. Na našem sajtu možete pronaći i rešoe sa jednom ringlom. Mini pećnice vam omogućavaju brzo i lako pečenje, a  da pritom ne zauzimaju puno mesta kao običan šporet. Prednost mini pećnica je u tome što izgledaju kao mikrotalasne pećnice. Rešoi kao i mini pećnice su pogodne za male kuhinje, kao i za vikendice.

Rešoi se brzo zagrevaju pa vam omogućavaju, brzo i lako kuvanje. Na našem sajtu možete pronaći i rešoe sa ravnom pločom, koja se zagreva za svega nekoliko sekundi. Mini pećnice su prava stvar za pečenje bilo koje vrste hrane, pite, mesa, tradicionalnih jela, kolača itd. Neki od modela mini pećnica, imaju i mogućnost pečenja pečenja, na šipci pripremljenoj upravo za to, koja ima mogućnost okretanja, koja omogućava ravnomerno pečenje.

Pećnice su i na mini pećnicama, obično električne i omogućavaju ravnomernije pečenje i veću sigurnost. Vremenom su neke stvari koje dobijate uz mini pećnice postale uobičajene kao što je svetlo u rerni ili bar rešetkasta pregrada koja može da posluži kao gril. Zavisno od ponude uz mini pećnicu, ćete dobiti jedan, dva ili tri pleha - kod skupljih modela jedan od plehova može biti i od vatrostalnog stakla. Pojedini modeli imaju metalni ražanj na kome može biti i dodatak za pečenje ražnjića. Obratite pažnju pri  kupovini mini pećnica, na stvari koje želite ili ne u svojoj kuhinji. Razlika u modelima mini pećnica, je i u broju kontrolnih dugmića - tu su dva standardna za ringle (kod nekih modela mini pećnica postoje samo dva dugmića za sve funkcije i za ringle i za pećnicu što smatramo komplikovanim za upotrebu ako se istovremeno koriste npr. dve ringle i pećnica), i dugmići koji se odnose na mini pećnicu. Ovi dugmići na mini pećnici u sebi imaju i funkciju regulacije temperature i načina pečenja. narucite mini šporet sa dobrom cenom.
Ako niste uspeli da naručite preko websajta, probajte telefonom 018/575-773
Radno vreme: radnim danima od 9-16h, subotom od 9-12h
Email:

Copyright © 2010 OdIgleDoLokomotive.rs ® Sva prava zadržana