OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

spacer
Setovi igračaka i figura

Ima li ičeg lepšeg nego kada na jednom mestu imate najomiljenije figure vaših crtanih junaka ili vaših junaka iz video igara i filmova. Improvizujete sa protivnicima pa u nedostatku spajate igračke iz jednog sveta sa drugima. Ima to svakako svoju draž i maštovitu čaroliju ali ko još od dece ne bi poželeo da mu se za rođendan ili nailazeće praznike nađe poklon set igračaka koje najviše voli. I sami ste kao mali voleli da suočavate jednu vojsku sa drugom ili da kaubojima prkostie uz pomoć hrabre ali odabrane plastične minijaturne čete indijanaca. Sećate se svojih radosti kada od klompleta životinja koji ste dobili napravite zoološki vrt pa u njega odvodite roditelje ili bilo koga iz sveta odraslih. 

Tehnika svakako jeste napredovala, ali da li to znači da je dečja mašta ostala zarobljena? Naravno da ne. I naravno da deca jedva čekaju da dobiju set svog omiljenog junaka sa čitavim priborom i društvom superheroja koji mu pomažu. Deci su danas svakako mnoge igračke dostupnije i finansijski pristupačnije. Proizvođači igračaka nude razne teme za igranje. Neka vaše dete bude super policajac koji će očuvati red u jednom gradu kriminala uz pomoć seta specijalne jedinice. Ove igračke imaju čitave postavke od policijskih pasa preko pendreka i lisica do kranje čudnih rekvizita za odbranu. 

Dozvolite mašti vašeg deteta da se vrati u vreme časti i viteštva. Neka se uz pomoć seta vitezova bori za čast neke prelepe dame. Neka učestvuje učasnim dvobojima uz igračke vitezove. Neka se njegov hrabri vitez bori protiv zlog zmaja koji je zarobio princezu i okupirao selo. Ma dečja mašta može baš sve. Ukoliko pak imate žensko dete tu na scenu stupaju setovi različitog tipa. Najpre su tu lutke koje se mogu fenirati, oblačiti po meri vaših devojčica. 

Kraljevsko kupatilo jedan je od setova koji je veoma interesantan devojčicama takođe. Tu su naravno i univerzalne igračke. Brodovi sa piratima, ambulanta ali i tradicionalni indijanci i vojnici.
spacer