OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

Stoni sat okrugli crveni

Stoni sat okrugli crveni

cena: 199,00 din
prodato
Stoni sat sa vizitarom

Stoni sat sa vizitarom

cena: 540,00 din
prodato
Stoni sat sivi kvadrat

Stoni sat sivi kvadrat

cena: 540,00 din
prodato
Stoni sat u PVC kutiji

Stoni sat u PVC kutiji

cena: 600,00 din
prodato
Stoni sat sa alarmom plavi

Stoni sat sa alarmom plavi

cena: 600,00 din
prodato
Sat sa baterijskom lampom

Sat sa baterijskom lampom

cena: 756,00 din
spacer
Stoni satovi

U opisu glavne kategorije pominje se to šta zapravo predstavljaju satovi u istoriji ali i u životu savremenog čoveka. Kako je čovek definisao vreme tako je imao potrebu da isto i izmeri i da se po njemu rukovodi. Možda bi svez bez definicije vremena funkcionisao mnogo lakše i manje napeto ali to sada ne može praktično ni da se zamisli. Satovi su dakle postali neizbežno sredstvo koje svakom čoveku služi za orjentaciju u vremenu. 

Pošto su i sva pravila savremenog društva postavljena u u odnosu na neko univerzalno ili lokalno svetsko vreme, i sam čovek mora da ide u korak sa tim. Dakle sat predstavlja veoma bitan sadržaj svakoga ko želi da živi po normama savremenog društva. Postoje svakako razni satovi ali jedan od njih tj. jedan tip jeste i stoni sat. Stoni satovi nisu samo satovi koji služe da pokazuju vreme. U njima je dakle sadržana još neka vrednost. Vrednost ovih satova osim što pokazuju vreme jeste i estetska. Koliko puta ste poželeli da svoj radni prostor ili prostor u kom bivate preko dana osavremenite ili produhovite retro izgledom. E pa stoni satovi koji stoje na stolovima u mnogome mogu pomoći kada je reč o uređenju enterijera. Premda stoni satovi zauzimaju malo mesta oni predstavljaju izuzetan detalj u dekoraciji sobe. Estetski momenat dakle isto je onoliko bitan koliko i primarna funkcija sata. 

A sad ono najbitnije. Stoni satovi su satovi koji funkcionišu po principu navijanja i veoma se često mogu koristiti kao podsetnici ili budilnici. Stoni satovi mogu biti ruističnog izgleda i mogu se uklapati u svakojake enterijere. Mogu se korisitii u kafićima, kancelarijama i sobama. Oni savremeniji pak nemaju brojilo koje funkcioniše mehanički već digitalno. 

Ovakvi satovi često imaju opciju da na svom staklenom displeju pokazuju i neke druge opcije. Takvi satovi mogu pokazivati osim časova i koji je dan i datum. Većina ovih stonih satova poseduje ugrađen alarm pa se tako može podesiti i kao budilnik ili podsetnik. Poneki stoni satovi imaju predviđena mesta za vizit karte pa su idealni za kancelarijske stolove ili kućne radne stolove.
spacer