OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Tuševi baštenski

BAŠTENSKI TUŠEVI

Leto nam veoma brzo dolazi, a sa njim i velike nesnosne  vrućine. Pravo osveženje tokom letnjih, vrelih dana, biće upravo baštenski tuševi! Jednostavan u svom dizajnu, još jednostavniji za montiranje, baštenski tuševi će vam pomoći da rashladite sebe i svoje bližnje. Pored toga što ćete ohladiti sebe, voda koja se raspršuje u vidu kapljica ili magle će, svakako osvežiti kako travnate, tako i betonske površine, koje znaju biti izuzetno vrele tokom letnjih dana. Na vrlo jednostavan i brz način osvežite svoje dvorište. Baštenski tuševi su zaista pravo rešenje za vas! Priključci za slavinu i crevo, kao i dodatak za zaustavljanje protoka vode iz asortimana. 

Baštenski tuševi osmišljeni su s ciljem da budu brzi i pouzdani, a postavljaju se između slavine i creva ili creva i aparata. Svi priključci su dugog veka i veoma su kvalitetni, pri čemu su kompatibilni sa ostalim sistema za zalivanje, različitih brendova. Stabilan rukohvat i moderan, elegantni dizajn baštenskih tuševa za crevo i dodataka za zaustavljanje protoka vode, doprinose da oni budu korak ispred drugih. Vodu za kupanje i tuširanje leti ćete najjednostavnije zagrejati ako između slavine i tuša postavite što duže crno gumeno ili plastično crevo. Voda će tokom većeg dela dana biti vruća, čak vrela. Ako nemate  vodu za tuširanje u bašti, montirajte na visini od dva metra, bure ili stari bojlerski kazan. Obojte ga u crno da se voda greje, montirajte tuš i eto osveženja. 

Porodični bazeni su pravi hit poslednjih godina, a u njima s vašim mališanima možete da se brčkate tokom celog leta. Pozovite drugarice i zajedno se sunčajte na ležaljkama. Em ćete uhvatiti boju, em ćete se lepo ispričati, a pri tom ćete se i odmoriti. Postavite u dvorištu mrežu za odbojku ili koš za basket, pa kad zađe sunce, okupite društvo i uživajte. Nema ništa bolje od rekreacije na otvorenom. Idealan način da prekratite vreme na vrućinama jesu društvene igre. Okupite prijatelje, pomerite garnituru za sedenje u hlad i pripremite hladno pivce ili sok. Kako biste se još bolje zabavili dok se kupate i sunčate sa prijateljicama u dvorištu, oprobajte se u pravljenju omiljenih koktela. Za osveženje i uživanje. Svetsko prvenstvo u fudbalu možete takođe da gledate pod vedrim nebom. Jednostavno iznesite TV u dvorište i uživajte u njegovom, odnosno svom omiljenom sportu. Želite da u društvu budete poznati po odličnim zabavama i još originalnijim idejama? 

Pozovite prijateljice i organizujte reviju kupaćih kostima. Neko će ostati bez daha. Možda je još bolje da organizujete pena-parti jer valjanje u sapunici garantuje zabavu. I ne zaboravite na neizbežno tuširanje ispod baštenskog tuša, koji će vaše tuširanje postati pravo zadovoljstvo. Želite sitne kapljice za cveće, finu maglu u staklenoj bašti i jake mlazove za čišćenje baštenskih staza i automobilskih prilaza – potrebe svakog domaćinstva su različite. Mi vam nudimo rešenja za mlaznice i raspršivače za sve namene. 

Modeli iz širokog asortimana koje možete pronaći na našem sajtu, odlikuju se modernim i prefinjenim dizajnom, pri čemu sadrže metalne delove. Lagani plastični delovi omogućavaju pouzdano rukovanje. Zato izaberite svoje omiljene baštenske tuševe!