OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

prodato
Ugradna ploča HDCG 32220 FX BEKO

Ugradna ploča HDCG 32220 FX BEKO

cena: 11.500,00 din
prodato
Ugradna ploča HDCC32200 X BEKO

Ugradna ploča HDCC32200 X BEKO

cena: 15.998,00 din
spacer
Ugradne ploče

Zamislite samo koliko bi jednostavno i ekonomično bilo kada za spremanje hrane ne biste morali da koristite čitavu konstrukciju šporeta, pogotovu ako vam je potrebno samo da imate dosupne ringle za kuvanje ili prženje. Ako ste zaljubljenik u kulinarstvo ali imate potrebu da uštedite životni prostor jer živite sami u garsonjeri ili stanu bez velike kuhinje, onda su ugradne ploče više nego pravo rešenje za vas. 

Sigurni smo da znate o čemu je reč. Ugradne ploče predstavljaju samo ploče koje često viđate na šporetima, bez rerne i ostalih skalamerija koje znaju biti robusne i velike. Ugradne ploče su dakle konstrukcije ringli koje funkcionišu na principu rešoa a koje se ugrađuju u određenu postojeću drvenu površinu. Ugradne ploče funkcionišu veoma jednostavno a dovoljno je samo da imaju stalno napajanje električnom energijom. Uz pomoć termoregulatora ringle se mogu uključivati  i isključivati a mogu im se i menjati intenziteti temperature. 

Ugradne ploče se prave u različitim veličinama u zavisnosti od potreba korisnika. Postoje ugradne ploče sa dve i ugradne ploče sa četiri površine za kuvanje. Indikatori rada u vidu lampica takođe se nalaze na pločama pa u svakom trenutku znate da li vam je ploča ukljulečena ili nije i kolikom temperaturom zrači.  

Ugradne ploče sa dve površine za kuvanje su manje i praktičnije su za ugrađivanje u garsonjere. One veće imaju isti princip ugrade a razlikuje ih samo broj površina za kuvanje. Ringle, odnosno površine za spremanje hrane su različitih veličina i jednu najčešće odlikuje ekspres zagrevanje. Kod ovih ugradnih ploča je jako bitno to što se one  ugrađuju na određeno fiksno mesto i odatle se ne miču. Ukolko ste ljubitelji uštede prostora vaš stan će izgledati veoma “skockano” uz pomoć uređaja koji se ugrađuju.

Osim električnih ugradnih ploča mogu se obezbedititi i ugradne ploče koje imaju mogućnost spremanja hrane na plin. Ove ploče su dosta ekonomične jer štede i prostor i novac. Plinska boca će svakako dobro odmeniti strujno kolo te ćete imati gotovo isti efekat.
spacer