OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

spacer
Usisivači sa vodenim filterom

Usisivači sa vodenim filterom predstavljaju vrstu usisivača kojij se koriste za detaljnije čišćenje i usisavanje prostorija. Usisivači sa vodenim filterom su se pojavili nešto nakon pojavljivanja klasičnih usisivača koji na scenu stupaju tek u postratnim godinama. Dakle, ukoliko vam je potreban usisivač koji će vašu kuću činiti uvek sređeneom i urednom onda je usisivač sa vodenim filterom najpogodniji za vas. Koliko ste se samo puta uhvatili za glavu misleći da ne postoji način skidanja nekih velikih fleka na vašem tepihu koje su proizvedene dugogodišnjim prljanjem? Za ovo ali i za mnoge druge probleme postoji veoma lako rešenje. Rešenje su upravo usisivači sa neverovatnom mići. Funkcija vodenog filtera je da  dodatno pročisti usisavanu površinu. Ovi usisivači su idealni ta takozvano dubinsko čišćenje. 

Poneki od usisivača sa vodenim filterom imaju Eko aktivnu funkciju na vodenom filteru. Osim što će vaš životni prostor održavati u čistoći ovi usisivači neće dozvoliti isušivanje vazduha u prostorijama veće će održavati prirodnu vlažnost pritom ne podižući temperaturu i ne zagađujući vam okolinu. Ukoliko se ipak odlučite da ne usisavate uvek sa vodom postoji mogućnost podešavanja. Usisivačiu sa vodenim filterom dozvoliće vam, da kada vi poželite prebacite funkciju na suvo usisavanje.  

Usisivači sa vodenim filterom imaju i funkciju izduvavanja vazduha. Svakako da se kapacitet usisavanja razlikuje od modela do modela ali vredi pomenuti da postoje usisivači koji imaju kapacitete čak i do deset litara što je veoma veliki kapacitet i predstavlja više nego dovoljno prostora za skladištenje. Usisivači ovog tipa takođe mogu imati i nekoliko opcija za kontrolu brzine filtriranja pa usisivač možete prilagođavati svojim potrebama. Opcije zaštitnog isključivanja su takođe veoma česte kod ovakvih usisivača.

Bitno je naglasiti i to da ovi usisivači imaju izuztetno moderan dizajn pa ćete biti sigurni da ste u svakom trenutku u korak sa aktuelnim vremenom. Dalje vredi pomenuti i da su rezervoari često providni te se može videti preostala količina vode.
spacer