OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
Sve kategorije > Odeća, obuća i galanterija > Torbe i koferi > Vojničke torbe
spacer
spacer
Prikazano 1 - 2 od ukupno 2 pronađenih          
Sortiraj:  po ceni  sort po robnoj marki   sort po kategoriji   sort po nazivu   sort                   
spacer
spacer

Vojničke torbe

spacer
spacer
spacer
spacer     spacer

Robna marka: Pentagon
Ranac sa Molle sistemom

Ranac sa Molle sistemom

Ranac za profesionalnu upotrebu vojnika, policajaca i specijalnih jedinica ...

cena: 4.351,00 din
Robna marka: Pentagon
Transportna torba 45L

Transportna torba 45L

Transportna nepropusna torba koja može da se nosi i kao ranac. ...

cena: 4.500,00 din
 
Prikazano 1 - 2 od ukupno 2 pronađenih          
Sortiraj:  po ceni  sort po robnoj marki   sort po kategoriji   sort po nazivu   sort  
spacer
spacer
Vojničke torbe

Vojska predstavlja veoma dobro organizovanu jedinicu jedne zemlje koja ima za svrhu da brani suverenitet države i bezbednost svih građana onda kada je to potrebno. Vojnici su posebni ljudi koji se bave poslovima militarizovanog karaktera pa imaju i dvojako funkcionisanje. Ratno angažovanje je poseban slučaj a u mirnodopskim periodima vojska jedne zemlje ima za zadatak da otadžbini pomaže u vanrednim okolnostima. Takođe postoje i unije vojski određenih država koje se bave kako ratnim dejstvimat tako i mirovnim misijama. 

Zbog toga što su vojnici veoma često na terenu moraju uvek imati dobru utreniranost a isto tako i dobru opremu koja je izdržljiva u najrazličitijim uslovima kako prirode tako i društva. Jedna od bitnih stvari koju svaki vojnik treba da ima kako bi prenosio opšte ili pojedinačne stvari jeste torba odnosno ranac. 

Torbe su za vojnike veoma bitne jer tu mogu nositi rezervnu odeću, zalihe tečnosti i hrane kao i mnoge sitnice od kojih im zavisi bolje i organizovanije boravljenje na prostoru koji nije kasarna. Vojnička torba, stoga mora da bude multifunkcionalni predmet kako bi omogućio kvalitetno i organizovano transportovanje. Vojničke torbe mogu biti različitih dimenzija i to zavisi od njihove prvenstvene namene. Postoje pojedinačne torbe ali i transporteri koje vojska koristi u svrhu prenošenja grupne opreme. 

Na našem sajtu na raspolaganju su ručne torbe i ranci vrhunskog kvaliteta. Ove torbe služe za efikasno raspoređivanje težina tako da ne postoji veliko opterećenje naglašeno na samo jednom mestu. Zapremine torbi variraju a mogu biti od nekoliko litara do čak nekoliko desetina litara. Veoma bitna osobina jeste ta da torbe budu nepromočive te se prave od materijala koji ni u najgorim uslovima ne propušta vodu. Višak pregrada je takođe prednost ovih torba kako bi se moglo lakše i organizovanije raspoređivati sve ono što se u torbu stavlja.

Ranci su praktičniji jer se mogu nositi na ramenima te su ruke prilikom transporta slobodne. Torbe su maskirnih dezena što im dodaje kamuflažne sposobnosti te su namenjene pravim profesionalcima.
spacer
       
spacer